Søg
Avanceret søgning.
06-01-2016 17:55:43

Custom knive

Her har vi blot valgt at malet vores Lansky World Legal foldekniv i afvæbnende farver

Lansky MW World Legal folder i afvæbnende orange farve

Lansky MW World Legal folder i afvæbnende pink farve

Orange og pink har intet med våben eller agression at gøre, - nærmere det stik modsatte.

Efterfølgere til World Legal, - Maddox leveres netop med orange skæfte af 3 årsager:

Mikkel Willumsen foldekniv

1) Farven er stærkt afvæbnende og får tilmed kniven til at tage sig langt mindre aggressiv, og ja -mindre i størrelsen, helt enkelt.

2) Orange er nemmere at finde, - når kniven er tabt i skovbunden eller kniven ligger på 10 meter vand. Praktisk.

3) Fordi vi syntes at det var en god idé med et orangefarvet skæfte og det var endnu bedre, - hvis man kunne skifte mellem f.eks gul, orange, pink og sort, - så var kniven lidt noget man kunne ændre kulør på efter eget ønske, - lidt som coveret kan skiftes ud på en moderne mobiltelefon.
Knivene her, er blot eksempler på, - hvor lidt der skal til for at skabe individualitet, - nogle af vores kunder har sat flotte træskaller på, - både mørke og lyse træsorter.

Mikkel Willumsen foldekniv

Vi har også malet samme kniv militærgrøn og den var bare helt sin egen nye model af World Legal-folderen.

Modelérvoksblå World Legal, - der er også en farve til dem der stemmer blåt.
Lansky MW World Legal i en politikervenlig afvæbnende blå farve, for kedelig til nattelivet

Her bruges MW Madox (World Legal 2) til at åbne en papkasse, - et godt veldimensioneret skæfte og et blad der er nemt at styre.

Mikkel Willumsen foldekniv

Bladets facon er lavet til finpilleri, - en forlænget kroget negl og er godt at skære med i en trækkende bevægelse, - de som har fået for sig at der er tale om en kampkniv, - pga udseende eller "Urban Tactical"-navnet må godt prøve at vende påfattelsen til noget der bare er hverdagspraktisk.

Mikkel Willumsen foldekniv

Ovst kan man se World Legal folderen ved siden af en tilsvarende kniv fra Ka-Bar (TDI) som ikke kan foldes og derfor ikke kan bæres og bruges overalt. Knivenes spids er lagt op til en papirkant, - så man kan se at et lige stød eller stik med en sådan kniv ikke vil fungere særligt godt. Til gengæld kommer man let ind under plastbånd (noget der ofte knække brydeklingerne i skyd-ud-hobbyknivene), - med andre ord har man her en type kniv som er eminent for alle butiksekpspedienter og tankpassere - knivene kan bruges af alle, - men når denne type knive ses i nattelivet, - så er det fordi kunderne/brugerne har valgt at købe en; billig, enkel funktionel og lovlig foldekniv.

Urban = et tæt befolket område.
Tactical = er en måde at tænke på, - at have en plan, en taktisk manøvre (sport).

Tactical rimer på Practical

Igennem mange år med salg af knive har vi hørt de mest åndsvage tanker og skæve holdninger omkring knive, - bl.a:
  • Har dolke og foldeknives clips være tillagt nærmest James Bond-agtige Q-branch-funktioner. Clippen gør det ikke hurtigere at trække en kniv, - den bliver bare nemmere at finde og man taber den ikke.
  • Et et mordvåben (nej, det er et skærende værktøj). Knive bruges til dumme ting, - men i stor udstrækning millioner og atter millioner praktiske formål pr overfald eller drab.
  • Den ser ond ud, - ofte om en sort kniv med savtakker på et sort blad, - præcis samme kniv med gråt blad og orange skaller skriger; "Falck-mand" til himlen.
  • Dolke dræber, - nej... Mennesker dræber og vidste vi hvorfor, - så var der måske en kur.

PUBLICER

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·