Søg
Avanceret søgning.
01-06-2013 20:44:19

Luftvåbenafdelingen


Brugsfornuftigt udvalg af 4,5 mm luftvåben uden våbentilladelse, - vi sælger både til offentlige (EAN) og private skadedyrsbekæmpere, - endvidere er luftvåben sjov hobbyskydning hjemme i haven.

De børn der fra barnsben har lært at skydevåben er farlige og skal omgåes med omhu og respekt - får noget med i bagagen som de ellers kun får ved at tegne og klippe julestads.

Luftvåbenskydning for unge og gamle, - handler det om præcision, åndedræt, konkurrencegener og det at kunne udelukke al hverdagens støj og stress, - og at få lov til at være med til noget der er lidt farligt.

En dag kommer junior hjem og beder om bilnøglerne og en tusse til benzin, - så er det alt for sent at prøve at lære ham at han skal parkere bilen imellem stolperne i carporten.

Præcision, sikkerhed oma skal ind og ligge på ryggraden. Det skal foregå sådan og så tit at det bare lægger sig i hukommelsen og er lige så vigtigt som at trække vejret rigtigt og lære at udfylde selvangivelser og køre på 2-hjulet cykel.

PUBLICER

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·