Søg
Avanceret søgning.
10-10-2017 02:08:53

Tivoliskydning

Skydeboder!

Vi har flere muligheder for løsning af dette:
  • Metalhaglsluftgeværer med magasin
  • Softairguns til 6 mm BB plasthagl
  • Paintballguns til .68 cal farvekugler
  • Bue og pil
  • Skydeskiver og skydemål
  • Ammunition
  • Slid og reservedele
Skydetelte og -vogne er forskelligt indrettet, - vores bekymring er tilbagespringende hagl, - bortset fra det, er der mange muligheder.

Luftbøsser til udlånsbrug er ikke billige, - men køber man kvalitet fra starten så er det bevist gennem flere generationer at man har en bedre forretning!

Historisk set er Hanel 310-7 og 310-8 med 6 og 12 skuds magasiner og et bolt-action-lignende ladegreb, - ret udbredt. Disse er udgået for længe siden (vi har pæne brugte). Sidste rigtige tivolibøsse er Diana model 30, - sidste jeg erindrer at have solgt til Tivoliskydning kostede en lille bid under 20.000,- disse er heller ikke længere i produktion.

Sommeren dukkede der en ny Diana 30 Tivoliriffel frem, - den står ude i Hunters House, - ligeledes sker det at der dukker let brugte tivolibøsser op, - hør dig for - så ser vi om vi kan finde noget til dig.

----

For - fra nærmere 20 år siden begyndte skydeteltene at se efter andre våben og her er "lys" nok den mest udbredte type ammunition.

Vi har dog solgt forskellige typer soft-airguns og selv efter 32 år med denne type våben (startede 1979), - så er det først fra starten af 90´erne at der kommer fornuftige og brugbare våben.

Vi har rifler og maskinpistoler der er egnede, - og det kan være den slags man bruger i skydeteltet, - sammenlignet med gammeldags skydetelte er der flere heste at spille på.

På softgunsiden findes der masser af våben med magasin; manuelle-, elektriske, gasdrevne- og kulsyredrevne typer, - de lange typer er nemmest at styre i en skydebod. Vi har set skydeboder med soft-air-pistoler i sydeuropa.

På luftbøssesiden findes pre-press luftvåben, - i Danmark er disse normalt meget kraftige, - men til visse markeder med strammere lovgivninger bygges samme luftvåben til et lavt tryk der er egnet til skydetelt.

Vi har et par modeller at trække på, - andre skydetelte er blevet glade for HW100 (HW / Weihrauch) er konkurrent til Diana, - (- PÅ lige fod med at BMW har en konkurrent i Mercedes eller omv), - HW har bygget luftvåben siden 1899, - så de har haft god til at øve sig, - de laver også skarpe våben til jagt og konkurrence, - graden af nøjagtighed er høj.

HW100 har 14 skuds magasin og skyder cirka 450 skud på en tankfuld luft, - fyldes fra en dykkerflaske, - 200 bar fyldeadaptor medfølger hvert våben, - men vi kan bygge en 300 bar adaptor, - så du kan lave mange fyldninger fra flaskerne.

Derudover vælger man almindelige fladhagl og nogle sigtemidler uden forstørrelse.

Til Dyrehavsbakken og i Damhus Tivoli har vi leveret udstyr til skydetelte med .68 caliber paintball, - splatklatter, - dette splatter og giver et godt knald, - paintball var nyt i 1984, - så idag er genkendelsesgraden af disse våben stor, - folk syntes de er sjove til målskydning, - vi leverer til paintballbaner i hele Norden, - og de fleste paintballbaner har en skydebane, så man lige kan øve sig før man går på menneskejagt.

I forhold til i gamle dage har vi rigtigt meget at byde på til skydeboden, - men at bruge et meget billigt gammeldags metalhagls-luftgevær med magasin, kan vi desværre ikke hjælpe med...

Billigste løsning kunne være en bolt-action sniper riffel i soft-air.

Vi plejer at sige at man godt kan piske flødeskum med en gaffel, - men at der idag findes rigtigt mange andre måder at skumme fløden på, - vi har forståelse for at skydeboden drives som forretning, - vi hjælper gerne med at finde en udstyrsløsning, - selve indretningen af skydeboden er helt op til ejeren og myndighedernes krav.

Evt spørgsmål, - ring, skriv eller endnu bedre; kig forbi, - vi har tingene i butikken og du kan få en gennemgang af sagerne og derpå arbejde videre med projektet.

MVH

Kristian W-Petersen,
Arms Gallery

PUBLICER

Se andre produkter af samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·