Søg
Avanceret søgning.
15-01-2007 13:53:05

Om Soft-Air-Guns

Vi har formentlig nordeuropas største udvalg i Soft-Air-Guns og tilbehør. Vi sælger også rigtige skarptskydende våben, samt har et godt udvalg i alle de kategorier du kan se på denne hjemmeside, - vi arbejder støt og roligt på at putte alle vores varer på nettet, - desværre for dig der surfer på nettet, - så har vi også en butik at passe, - kig forbi!

Vi kæmper for at følge med... med tiden vil du her kunne se beskrivelser og billeder af alle de forskellige våben vi har og det tilbehør, tuningsdele m.m. du kan få til dem.

Luftvåben er reelt set ikke egnet til salg via internettet, - soft-air-guns er endnu sværere at få handlet rigtigt, - vi gør os jo nogle erfaringer når vi selv skyder med våbnene og den information vil vi gerne give dig... At tage højde for spillestil og holdpossition er endnu ikke noget der kan tages højde for via internettet.

Ring eller mail gerne spørgsmål, ønsker og ordrer... selvom vi ikke er en postordrebutik, - kan vi da sagtens finde ud af at pakke og sende en postpakke.

PUBLICER

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·