Søg
Avanceret søgning.
17-05-2017 18:43:26

Sikkerhedsregler Paintball:

Sikkerhedsregler.

1. Tag aldrig masken af andre steder end de af dommerne anviste "safezoner".
Masken skal bæres i alle områder hvor der skydes inklusiv i "chrono"området. Brug altid en til paintball GODKENDT maske, og sørg for at masken er i komplet stand uden revner og ridser i maskeglasset. Masken skal dække øjne, næse og mund og det anbefales ligeledes at der anvendes beskyttelse af ører og hals. Er du i tvivl om din maskes tilstand så søg straks råd hos en dommer/instruktør eller forhandler og få tjekket maskens tilstand. Læs altid instruktionen, der følger med masken og følg anvisninger om opbevaring og rengøring.

2. Følg altid anvisninger fra dommere, instruktører og andre officials.
Alle anvisninger gives for at sikre at du og andre spillere kan dyrke paintball som en sjov og sikker sport.

3. Paintball markører skal altid behandles som ladt våben.
Leg aldrig med en markør i den tro at den ikke er "ladt". Paintball markører kan forårsage farlige og smertefulde skader hvis man rammes i ansigtet eller på halsen.

4. Sørg for altid at have en "BARRELPLUG" ("pibespærring", "mundingsblokade" er ord for samme indretning) i piben af din markør når du forlader banen eller "chrono"området.
Barrelpluggen sikrer at der ved uheld ikke kan komme en kugle ud af markørens pibe i områder hvor der ikke må skydes. Barrelpluggen skal passe til din markørs pibe således, at den ikke kan "skydes" ud. Det anbefales at der anvendes en barrelplug i en "skrigende" farve eller eventuelt en barrelplug forsynet med en lille vimpel således at det er let for andre at se, at der er en barrelplug i piben.

5. Sigt aldrig på noget du ikke vil ramme.
Du kan ved et uheld komme til at affyre markøren og derved være forårsage skade på mennesker, dyr eller andres ejendom.

6. Affyr aldrig en paintballmarkør, hvis du er usikker på om det er forsvarligt.
Skyd aldrig efter andet end dine modspillere og vær opmærksom på om spilleren, du skyder på er I en situation, hvor dit skud kan skade denne. Skyd aldrig på meget kort afstand eller hvis der er mulighed for at din kugle kan ramme modstanderen under masken. (f.eks. nedefra) Undgå så vidt muligt at sigte efter modspillerens hoved og kønsdele, da skud I disse områder kan være meget ubehagelige/farlige. Husk ligeledes at ingen dyr på banen er dine modspillere og at det betragtes som dyrplageri at skyde på forsvarsløse dyr, der tilfældigvis bor der hvor du spiller paintball.

7. Stop alt spil og skydning ved gentagne fløjt og signaler.
Gentagne signaler betyder at spillet enten er slut eller at der af anden grund er anledning til at stoppe spillet. Sørg altid for at kende din banes signaler; fløjt, horn eller lignende.

8. Sørg altid for at din markør aldrig skyder hurtigere end den maksimalt tilladte kuglehastighed på banen og under ingen omstændigheder overskrider 300 fod pr. sekund.
Paintball masker er designet til at kunne holde til at blive ramt med maksimalt 300 fod pr. sekund, kuglehastigheder over dette kan skade dine modspillere. Spil aldrig med en markør der ikke er kontrolleret over en chronograf og spil aldrig med andre som "tror" deres markører ikke overskrider den maksimalt tilladte kuglehastighed på banen. Det er ikke nok, at tro... Når det drejer sig om sikkerhed skal du vide og være helt sikker.

Gør altid spillere eller dommere opmærksom på overtrædelser af sikkerhedsregler så ingen kommer til skade ved et uheld.

Spil sikkert og hav det sjovt...

PUBLICER

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·