Søg
Avanceret søgning.
14-09-2015 15:50:42

Tun dele til EL-våben

Arms Gallery har eget bøssemageri og specialværksted for soft-air-guns.

Vi har solgt gode mængder af AEG-tundele - Systemadele siden 1995 og er stolte over den succes produkterne fik sidenhen. Vi sælger en række produkter til AAEG som er bedre end de dele der sidder softairguns fra nye af.

Alene tun-programmet til elektriske soft-air-guns udgør nogle 100 forskellige enheder i vores system, - PT har vi ikke mulighed for at liste alle dele her på vores web-katalog, - men vi arbejder på sagen.

Vi tester og afprøver alle tun-dele og det det sparer dig for en del bøvleri, - der findes rigtigt mange dele som kun er nøjagtigt lige så gode som de originale dele som våbnene er født med fra starten.

Der findes rigtigt-rigtigt mange dele som er dårligere end de originale dele som våbnene er født med fra starten. Dem sælger vi ikke.

I visse tilfælde er de originale dele er ikke specielt dyre og vil ofte være gode at bruge, - med mindre du vil have højere effekt eller kadence på dit våben.

Efterspørgslen på tun-dele er meget stor og derfor er der fuskere, - der markedsfører tun-dele med underlødig effekt og dårlig holdbarhed i smarte indpakninger, - det er et lukrativt marked.

Men, - vi er seriøse med det vi laver, - der researches og lagerføres dele, - der giver dit våben en bedre effekt.

Der findes komplette pakkeløsninger, som kaldes "FTK", - men man kan også udskifte AEG-dele enten i løs-dele eller som sektioner, - f.eks hører tandhjulene sammen som et sæt, - er der røget tænder på et hjul skifter man alle 3 tandhjul.

Alle TUN-dele kan sælges enkeltvis løst, til folk, der selv mener de har styr på mekanikken.

Vores værksted monterer dog gerne dine dele i dit våben for en almindelig håndværkertimeløn.

PUBLICER
Varenr: AEG værkstedet

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·