Søg
Avanceret søgning.
17-01-2014 14:09:55

Dårlige tænder AEG

Som på mennesker, - kan tænderne gå hen og blive dårlige.

6 mm BB softair AEG-våben fungerer ved at en mekanisme spænder et stempel bagud, - en fjeder presser så stemplet frem så det laver et lufttryk, - der kan skyde en kugle afsted.

Herunder er et foto af et stempel der er brugt op!

Kæden er ikke stærkere end det svageste led, - i en AEG-gearkasse er stemplet et af de svageste led og bliver denne del yderligere forstærket, - vil det være andre og dyrere dele der bliver slidt og brugt op.

Dårlige tænder ting der går galt
Her ses et knust stempel - utroligt nok har det kunnet køre alligevel, - men de afbrækkede tænder har lavet ulykker i resten af gearkassen.

Stemplerne som er fabriksmonterede er ikke altid de bedste, - men som oftest ret holdbare. De vil dog blive brugt op på et tidspunkt.

Stemplerne kan få plastic-cancer af dårlig kemi, - det kan være forkert smøreolie, - eller at stemplet er blevet svagt med tiden (ABC i plaststøbning er 3 x T ; tid, temperatur og tryk).

Grove tun med stor fjederkraft vil være med til at slide stemplerne hårdt og hi-speed-tun hvor man passerer 35 skud pr sekund, - er en sikker taber for stempel-tænder.

Der findes et hav af producenter der lover at deres stempler er det bedste der findes, - vi tester løbende og satser på holdbare varer.

Man skal være klar på at; AEG-mekanismer med tiden vil tabe tænderne når komponenterne er brugt op.

Er der mislyde i dit våben så indstil skydningen, - tag batteriet fra og få våbnet efterset.

PUBLICER
Varenr: Knuste tænder

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·