Søg
Avanceret søgning.
05-11-2014 18:13:52

Vores katalog

www.ARMSGALLERY.dk ér vores nye katalog.

Vi har kunder der kigger forbi for at få det nye trykte katalog.

Vi trykker ikke længere vores katalogbøger, - vi har fået mange flere varer end i gamle dage og kataloget ville blive til et 12 binds værk. Det ville blive alt for dyrt at trykke, - portoen for forsendelse ville være alt for høj.

Vi arbejder på at lægge mange af vores varer på internettet. På hjemmesiden kan vi rette, - lægge nye varer på og tage gamle væk fra vores WWW´er - og vi bruger mere tid på vores www-katalog end vi gjorde på de gamle trykte kataloger.

Er du jæger eller sportsskytte, - benytter du vores side på www.huntershouse.dk her kan du se vores enorme udvalg af våben, - blot skal du lige forstå navigationen, - hvor du går i dybden ved at bruge fanebladende ude i siden af hjemmesiden. Ikke alt er med, - men der meget.

Her på ARMSGALLERY.dk kan du se vores udvalg, - ligeledes i faneblade, - øverst på siden under overmenuen er der en guide, - der viser, - hvor du er - og kan bruge ordene i guiden, - til at klikke dig et eller flere skridt baglæns i oversigterne.

Vores www er tænkt som en fortsættelse af de gamle trykte kataloger, - vi er ikke en webshop, - vi er stadigvæk mennesker der betjener kunderne - og kunderne kan, lige gerne, få sendt varer - som de kan komme forbi og se dem her i butikken før de handler.

Utroligt mange af de ting vi sælger (over 80%) er uegnet til salg på nettet, - enten kræver varen særlig instrux, - særlig tilpasning, supplering med tilbehør der gør at varen passer til kundens behov, - der er alderskrav og legitimationskrav med originalt billed-ID og der er mange varer der kræver en våbentilladelse.

Vi sender gerne varer med posten, - det har vi gjort siden 1973 ved hjælp af vores trykte kataloger frem til 2001, - efterfølgende har vi bygget vores kataloger op på www. Der er en indkøbsfiunktion på siden, - den opretter en simpel mail til os og spørger dig om din adresse osv, - ordren ekspederes manuelt i vores åbningstid.

For at gøre det lidt lettere at huske, - så har vi en række underdomainer man kan benytte sig af, - disse linker direkte til sektioner som er godt besøgt på www.ARMSGALLERY.dk

  • www.BUE.dk
  • www.HARDBALL.dk
  • www.KNIV.dk
  • www.KANON.dk (Modelvåben)
  • www.PAINTBALL.dk

Via ovst adresser kommer man direkte ind i systemet, - for nogen vil de være lettere at husk.

Det sker at vi får lov at købe nogle trykte producentkataloger, - ofte kun i meget små antal, - disse kan ses eller købes i butikken. Katalogerne vil da omhandle nogle få af de produkter vi sælger.

Arms Gallery trykt katalog

Kan du huske vores gamle blå katalog? - Måske har du hørt om det, - vi har lagt det her til frit gennemsyn, - husk at det er fra 1986 - at der er sket noget med udvikling og lovgivning mellemliggende, - kataloget er der udelukkende af historiske årsager: Arms Gallery 1986 Katalog Nr 11 (5. udgave).

MVH

Personalet

Arms Gallery.

PUBLICER
Varenr: Vores Katalog

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·