Søg
Avanceret søgning.
09-06-2016 13:32:50

Dragon Walking Stick CS

Vandrestav / spadserestok i meget kraftigt plastmateriale, - cirka 1 meter lang.

Mytiske drager har fanget menneskets fantasi i over 1000 år. Den Asiatiske folklore udnævner dem til godartede skabninger, mands allierede i en fjendtlig verden, eller som symboler på kejserlige kinesisk magt, og der anvendes drager motiver på paladsets mure, og på soldaternes brynjer.

Cold Steel Dragon Walking Stick CS91PDRZ spadsere stok og vandrestav

I vest, blev de kendt for at være voldsomme modstandere, med ildspyende vejrtrækning, kløgtige bæster, der spredte ødelæggelse og jævnede hele byer med jorden. Den tapre ridder, der dræbte "dragen" kunne vende tilbage til sin landsby og vinde skønjomfruens hånd ved at have reddet hende fra dragens vrede.

Drager er kraftfulde væsener i besiddelse af ekstraordinære fysiske attributter, og som selv overkommandoen i enhver vikingehær har respekt for, - en god grund til at at have et dragehovedforest og den hale bagest på et rigtigt vikingeskib. Det er af denne grund Cold Steel har valgt at bruge dragen som inspiration til deres nye spadserestok.

Cold Steel Dragon Walking Stick CS91PDRZ spadsere stok og vandrestav

Dragon Walking Stick er modelleret efter en kompliceret udskåret Dragestok designet af Cold Steeels chef, Lynn C. Thompson og er fremstillet ved hjælp af en dragedyr, hånd indgraveret sprøjtestøbeform. Dragestokken er forbløffende skarp i stregen, med skæl i den fulde længde af det kuperede skaft, og et frygtindgydende ansigt med snerrende hugtænder, det er en imponerende vandrestav du vil være stolt over at blive set med, til næsten enhver lejlighed.

Det er gammeldags at tænke i myter, men ligesom mange af deres andre spadserestokke, syntes Cold Steel at det var vigtigt at have flere modeller af stokke, gerne med en god bagrund, - alle af den højeste kvalitet og af stærkeste mest slagfaste polypropylen til rådighed, materialetætheden giver stokken en god vægt på lige under 1 kilo og den er modstandsygtig over for naturens elementer og det tryk som brugeren giver ved at læne sig op ad stokken. Gode materialer sikrer at stokken næsten er umulig at knække eller ødelægge.

Cold Steel Dragon Walking Stick CS91PDRZ spadsere stok og vandrestav
Denne bugtning og den skællede overflade giver et godtgreb, - hvis man f.eks skal fiske noget op, - eller give et træk.

Dragekæppen, - er sort og bugtet i formen, den giver fornuftig støtte, kan bæres med vadsæk over skulderen og en række gode grebsmuligheder gør stokken usædvanligt velegnet som en hjælp til at holde balancen, samt være en stærk allieret i en nødsituation.

Cold Steel Dragon Walking Stick CS91PDRZ spadsere stok og vandrestav
Dragen ser farlig ud, - men giver også et godt greb om stokken.

Tekniske data:
  • Vægt: cirka 900 gram
  • Længde: cirka 100 cm
  • Hoved: cirka 11,75 cm
  • High Impact Polypropylen

PUBLICER
Varenr: CS91PDRZ
Pris: 849,- +

Se andre produkter af samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·