Søg
Avanceret søgning.
17-03-2016 12:02:33

MP9R Brügge & Thomet

Kompakt maskinpistol med foldekolbe, skyder godt især på semi-auto. Der er gode monteringsmuligheder til greb, lygte, sigte på rails der sidder ovenpå, - for neden og på højre side.

Det er en god blow back på denne model og luyden fra mekanikken når man skyder er så hårene rejser sig i nakken.


Alle MP9'ere har individuelt serienummer


Klapkolben er nu standard


En handy størrelse


Funktionelt design


Her vist med Walther MDS-red-dot og AGS-SureLite compactflash lygte


Steyr TMP / Brügge & Thomet MP9R, - våbnet har jo et ganske særligt design, - men kan man se bort fra den lidt specielle udformning og koncentrere sig om det vigtige, - nemlig funktionen, - så er dette et af få våben, - der ligner det den gør, - MP9R er den komplette pakke, - den skyder lige, - den ser fræk ud, - den har ualmindelig god mekanisk funktion og så larmer mekanismen skræmmende, nærmest intimiderende, - en skæg detalje vedr lyden er at den ikke alene lyder som en rigtig mekanisme, - den larmer tilmed mere når der er kugler i.

Tekniske Data:
  • Vægt: 1,2 kg. uden magasin, 1,78 kg. med.
  • Længde: 30,5 cm. 52,5-udfoldet.
  • Udgangshastighed: ca. 100 m/s.
  • Drivmiddel: Gas
  • Magasinkapacitet: 48
Kolben er nu en integreret del af våbnet, - den kan føles en smule svag og eftergivende, - præcis som på den originale.

Evt. model af den original lyddæmper afventes med spænding. Der er ganske få våben som bør have en dæmper med som std, - og TMP/BT9R er en af dem, - producenten og pålidelige rygter siger at man vil planke den dæmpermodel som fulgte med hedengangne KSC/KWA TMP, - hvis man er snu så laver man et bajonetsystem som passer på det meget sindige og påkopierede system på B&T BT9 - således at dæmperen kan monteres uden adaptorer mm, - dæmperens bajonetfatning gør at dæmperen vil "ligne perfekt op" som den originale dæmper.
Spar
1%

Minimum 18 år

PUBLICER
Varenr: ASG16802
Burde koste: 1.967,- Nu: 1.949,- +

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·