Søg
Avanceret søgning.
08-02-2014 15:16:05

Er du højre eller venstre skytte?

Der er mange måder at gøre tingene på - nogle mennesker har blyanten i højre hånd og andre har den i venstre.

Der er også nogle der ser og sigter bedre med højre øje end med venstre øje - her kan det øje der er bedst for skytten at sigte med, - være afgørende for om skytten er højre- eller venstreskytte.

I normal bueskydning er det den hånd der trækker, som afgør om bueskytten er højre- eller venstreskytte.

Bowtag archerytag
Denne bueskytte er højrehåndet.

Nogle buer er ambidextrous og kan benyttes til skydning med både højre og venstre hånd som trækkehånd.

Venstrehåndende er i undertal og set på de antal af buer vi sælger så er er under 5% af vores kunder venstreskytter. I gamle dage talte man om kejthåndsbuer - idag er man links- eller venstrehåndsskytte.


Højrehåndsskytter (Rechts / Righthand / RH):
Har fat i buens håndgreb med venstre hånd og trækker strengen med højre hånd. Sigter med højre øje. Pilen ligger normalt på buens venstre side.

Venstrehåndsskytter (Links / Lefthand / LH):
Har fat i buens håndgreb med højre hånd og trækker strengen med venstre hånd. Sigter med venstre øje. Pilen ligger normalt på buens højre side.


Nogle venstrehåndede har lært sig at skyde fint med højrehåndsbuer og omvendt - det er der ikke noget galt i, - men vi har oplevet mange gange at buekunderne troede de var venstreskytter og derved mente at den bue de havde fået var forkert.

Denne vejledning belyser at vi ved en eventuel ordre skal have besked på om buen skal være RH (RightHand) eller LH (LeftHand).

Der er som regel ikke nogen særlig begrænsning for venstrehånds bueskytter, - næsten alle modeller fåes i lige så stort et udvalg af længder, farver og trækvægte som i højre, - men vi er ikke lagerførende i alle modeller i venstre, - det er markedet helt enkelt for lille til, - er venstrebuen ikke på lager i venstre, - må den laves og der kan være ventetid med det. Prisen for venstrehåndsbuer er kun sjældent højere end for højrehåndsbuer.

Venstrehåndspile og venstrehåndsstrenge sælger vi ikke - de kan sikkert findes til dobbelt pris et sted på nettet, - venstrehåndende mennesker er nemme at narre.

Men, - der er en række andre bue-og-pil-produkter som er spejlvendte til brug for skytten og der er det vigtigt at melde ud ved bestilling om det er RH eller LH;
  • Pilehylder
  • Pilekoggere
  • Releaser
  • Sigtemidler
  • Handsker (dem med tommelfinger)
  • Brystbeskyttelse
  • Buehåndsbeskyttere

... Er bestemt af om buen er til højre- eller venstrehåndskytten.

PUBLICER
Varenr: Højre og Venstre

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·