Søg
Avanceret søgning.
13-06-2017 15:32:36

Tippmann Arms M4

Tippmann M4 Carbin 6 mm BB airsoftgun

GI M4 Carbine er udstyret med en realistisk flip-top som en ægte M4/AR. Drivmiddelsystem kan bruges til 12 grams kulsyrepatroner eller paintballluftsystem. Skyder cirka 80 skud på en 12-grams Co2-patron, - antal afhængigt af temperatur og under forudsætning af at man skyder byger og ikke bare tømmer hele magasinet, - når riflen bruges med HPA-luft, - så vil den kunne bruge almindelige AEG-magasiner, - antal skud pr opfyldt lufttank vil afhænge af størrelse på flasken og om denne fyldes med 200 eller 300 bar lufttryk. GI M4 Carbine har en metal-reciever og er kompatibel med mange originale M4/AR komponenter, herunder normal industristandard for rigtige skarpe våben og bedre softairvåben.
Tippmann M4 carbine 6 mm bb softairgun

M4 Carbine kan justeres så den passer til skyttens behov og spillestil. Den kan skyde semi- og fuldautomatisk. Skudhastigheden kan variere fra 8 til 15 skud per sekund i fuld-auto og lige så hurtigt som du kan trykke på aftrækkeren i semiauto - har du lyst til; sigtet enkeltskuds-skydning, - så er det rette våben for dig. Våbnet bruger drivmidlet til genladning - der skal ikke bruges batterier.

Udgangshastigheden kan justeres op til 400 fod per sekund, og kan let justeres mellem 300 og 400 fps (90 til 120 meter pr sekund). Den indre pibe er AEG airsoft standard (fuldt kompatibel) med justérbar hop-op - man kan f.eks bruge Marple-leaf, - hvis man vil have lang skudafstand. Andre funktioner omfatter Tippmann´s gennemprøvede in-line bolt-system (er så vidt jeg husker, - ny i 1993) med anti-jam teknologi, der sikrer imod dobbeltfødning, flip-op forreste og bageste sigtemidler og med 8-sidet Picatinny forest og hel rail på oversiden, - er GI M4 Carbine klar til montering af alle typer sigtemidler.

Tippmann Arms M4 Carbine CQB udgaven
I 2017 kom Tippmann Arms M4 C.Q.B. udgaven, - den skulle vi hidtil bygge af en normal Tippmann M4 carbine. Nu kan vi købe den hjem færdigtbygget fra fabrikken.

Produktbeskrivelse:
 • Standard ud af kassen til drift af 12 grams Co2-kulsyrepatron.
 • Kan let ombygges til brug med HPA (Lufttank og Remote-kit).
 • Blow Back - Realistisk rekyl.
 • Hovedele i fuldt metal (Aluminum) receiver, barrel assembly og stock tube.
 • Øvrige dele af glasfiberforstærket nylon.
 • Bagkolbe er normal M4-teleskoptyp med 5 stop.
 • Stock-tuben kan bruges med andre typer skæfter (Original og AEG-std skæfter passer på).
 • Åbnes som det originale våben. Pushpin ud og vip-op.
 • Åbning af riflen giver adgnag til justering af FPS (udgangshastighed) og ROF (kadence / antal skud pr sekund).
 • Justérbar ROF 8 - 15 skud pr sekund.
 • Justérbar udgangshastighed 300 - 400 fps (91 til 122 m/sek) med 0.20 g BB
 • Justérbar Hop-up i kammeret, - som er kompatibel med AEG-hop-ups.
 • Almindelige AEG-piber passer i (standard inderpibe eri alu 363 mm lang).
 • Ingen batterier på denne model.
 • Vælg mellem: sikret tilstand, semi- og fuld-automatisk skydning.
 • Justérbare flip-op-sigter for og bag. Rail klar til montering af optiske sigter.
 • Mekanisk anti-jam (der virker).
 • Ingen gearkasse, - minimum af vedligehold.
 • Nem selv at adskille, servicere og vedligeholde, - med fingre og et minimum af andet værktøj.
 • Kulsyremagasinet bruges uden værktøj, - slam-up teknologi.
 • Magasinet adskilles også uden brug af værktøj.
 • Standard magasin rummer 80 skud.
 • Ved brug med HPA, - bruges almindelige AEG-magasiner.
 • Picatinny-rails - efter militære standarder.
 • 8-sidet Picatinny-rail, - mulighed for yderligere rails. Kortere rail-stykker medfølger også.
 • HPA remote adaptor (AA air in han-adaptor medfølger).
 • Leveres med flammeskjuler på M14 x 1,0 CCW gevind, - industristandard for de fleste AEG.
Tippmann M4 softairgun er omfattet af Verdensomfattende patenter for pneumatiske luftvåben, - men er fuldt kompatibel med de normale paintball og AEG-tilbehørskomponenter som kan gøre dit airsoftvåben bedre. Måske har du allerede de fede dele der skal sættes på

Flyer fra fabrikken: Klik her

Riflen kan købes i papkasse fra Tippmann Arms - standard indeholder kassen: Tippmann M4 med sort flammeskjuler, pibeværktøj, lidt ekstra o-ringe, komponenter og fittings til ombygning fra Co2 til HPA, 4 korte stykker rail og 1 kulsyre magasin.

Når riflen købes som kit, - har vi valgt Tippmanns egne komponenter, - f.eks Tippmanns 48/3000 luftflaske og Tippmanns microbore slange. Når vi bygger videre på din Tippmann M4 er det med udgangspunkt i Tippmanns og GI MilSim´s egne komponenter, - men det står dig frit for at vælge det grej du har lyst til og standardriflen kan kombineres med tilbehør helt efter dit hoved. Vi bygger gerne for dig, - arbejdsvederlag efter tid vi bruger på værkstedet.

Den billigste løsning opnår du ved blot at bruge kulsyre som drivmiddel. Vi kan kan hjælpe med justeringer, ombygning til drift på luft, reparationer mm til alm værkstedstimeløn.

Tippmann M4 på facebook, - i det internationale forum, - kan du finde alle spørgsmål besvaret, - igen og igen, - vi har fået at vide at det er et af de bedste aftermarket steder for noget softairvåben.

Tippmann M4 owners group - Internationalt og så håber jeg at De der bruger Tippmann M4 vil hjælpe til med at få skabt en gruppe for danske brugere, - med indhold som ikke er relevant i nabolandene. Tippmann M4 owners group - Danmark som er en gruppe, - hvo i selv kan invitere medlemmer eller lukke op for disse, - hold en sober tone og lad gruppen handle om Tippmann M4. Vi vil herfra komme med fabriksnyheder, advarsler og no-to-do´s så vi sikrer at I har mest mulig glæde af jeres udstyr.

Vi prøver at samle så meget info og billeder som muligt ind her på vores web-katalog / du er også velkommen med input og billeder. Vi bygger på et Gallery, - billeder kan sendes til mail@armsgallery.dk og vi kan lægge dem i Galleryet med og uden jeres navn nævnt.

Tippmann Arms M4 carbine 6 mm BB special edition
T5000010AG Tippmann M4 SE ombygget til drift på luft med frisk let front, sigte, som foto: 7.850,-
Tippmann M4 carbine
Varenummer:Varebeskrivelse:Pris:
T5000AGTippmann M4 carbine, med T-microbore-slange, 200 bar 0,7 l lufttank4.790,-+
T5001AGTippmann M4 carbine, med slange, 300 bar lufttank, fra5.669,-+
T5003AGTippmann M4 CQB 10,3" løb, metalflammeskjuler, hi-rof dele mm5.678,-+
T5003CQBTippmann M4 CQB, standard ab fabrik (klar til AA luft)3.795,-+
T5004AGTippmann M4 DMR 20" løb, metalflammeskjuler, ss-pibe, marpleleaf6.899,-+
T5006AGTippmann M4 SL superluxe, all inclusive9.999,-+
T5007AGTippmann M4 discount hpa-kit, med T-spiralslange, 200 bar 0,7 l4.499,-+
T500002Tippmann M4 carbine, standard (klar til 12 grams kulsyre)3.795,-+
T5000010AGTippmann M4 SE (f.eks som foto ovnf) ind- og udvendige specials7.999,-+
Spar
37%

Minimum 18 år

PUBLICER
Varenr: T M4 6 mm BB

Se andre produkter af samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·