Søg
Avanceret søgning.
04-06-2016 15:00:02

om Tippmann Arms M4

Vi fik Tippmann M4 Co2 / Air herover i Jetfart - det var en prototype (serienummer 2) som vi havde til test en alt for kort weekend - med vold og magt testet her i butikken og på Mercs i Sverige sommeren 2014.

Herunder vil vi med tiden vise nogle af de muligheder der er med M4 carbine, - Vinter 2015; vi er i testfasen med prototype nummer 70 som vi har på besøg

Vi skiller M4´eren ad og tager billeder - den skal nok komme frem i lyset.Tippmann 6 mm softairgun om bygget af K-p Hiya
Foto; af K-p Hiya - Tippmann M4 6 mm BB prototype, ombygget til DMR


Fremstilles og er designet i USA og er omfattet af Tippmann´s uovertrufne 2 års fuld fabriksgaranti og back-up - bedre end normal dansk reklamationsret for fabrikationsfejl.

Flere modeller er planlagt - produktplanerne er som for Tippmann og GI MilSims normale arbejdsgang, - hvor der satses på en salgsperiode på 10-15 år fremadrettet.


Tippmann M4 Carbin 6 mm BB airsoftgun
Se en frisk gennemgang af riflen her:

Tippmann M4 softairgun er omfattet af Verdensomfattende patenter for pneumatiske luftvåben, - men er fuldt kompatibel med de normale paintball og AEG-tilbehørskomponenter som kan gøre dit airsoftvåben bedre.

Tippmann M4 på facebook, - i det internationale forum, - kan du finde alle spørgsmål besvaret, - igen og igen, - vi har fået at vide at det er et af de bedste aftermarket steder for noget softairvåben.

Tippmann M4 owners group - Internationalt og så håber jeg at De der bruger Tippmann M4 vil hjælpe til med at få skabt en gruppe for danske brugere, - med indhold som ikke er relevant i nabolandene. Tippmann M4 owners group - Danmark som er en bruger gruppe, - i kan selv invitere og lukke folk ind i gruppen. Vi vil via denne kanal opdatere med nyheder fra Tippmann selv, - samt lægge evt advarsler og not-to-do´s. Billeder og opslag skal være Tippmann-softair-ish, - der er masser af andre softairsider at diskutere spil på.

Vi prøver at samle så meget info og billeder som muligt her på vores web-katalog / du er også velkommen med input og billeder.

Her er et clip, - hvor Tippmann Arms M4 carbine benyttes efter neddykning

Minimum 18 år

PUBLICER
Varenr: om Tippmann M4

Se andre produkter af samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·