Søg
Avanceret søgning.
15-07-2017 11:10:59

Downrange Tomahawk, Gerber Tactical

Når du er i en skarp situation, hvor tiden er af afgørende betydning, kan du ikke spilde tid med at tænke på om du har det rigtige værktøj til jobbet.

Ligegyldigt hvad der er på den anden side af den dør eller barriere, du ønsker at forcere, - så er Gerbers Downrange et godt værktøj til formålet.

Gerber Tactical Downrange Tomahawk GER30-000715 økse

Øksehovedets skrå kant er i stand til at hakke gennem gips og andre vægmaterialer og hakke døre til splinter. Bagsiden af ​​øksens hoved fungerer som hammer til at komme gennem hængsler, låse, dørhåndtag og alt andet, der sænker farten. Det tredje værktøj er et brækjern i slutningen af håndtaget, der kontrolleres af en cutaway greb i øksens hoved.

Øksens skær er lidt højdt og føles ikke skarpt, - her kan brugeren vælge at benytte øksen som den er skabt eller lægge et skær på den.


Øksen fungerer også som løftestang. 420HC stål med Cerakote ™ vil hverken bøje eller knække, og det sandfarvede tan G-10 håndtag har integreret netskæring til at holde godt fast i værktøjet med dine hænder, et godt og groft greb uanset om du har våde hænder eller glatte handsker.

Gerber Tactical Downrange Tomahawk GER30-000715 økse

Tomahawks som denne passer jo ikke lige i en lomme, - så den leveres i en holder med kappe der kan sættes fast på dit udstyr. Kan monteres i M.O.L.L.E. på veste, - tasker mm.

Gerber Downrange funktiosndiagram

1) Greb / Håndtag, - når øksen bruges som brækjern
2) Hammer hoved
3) Skæfte Materiale: G-10
4) Hul til håndledsstrop
5) Stål Type: 420 HC
6) Brækjern / ko-ben
7) Søm-udtrækker

Gerber Tactical Downrange Tomahawk GER30-000715 økse

Øksen er stærk uden at være tung.
 • Øksehovedets nakke er en hammer
 • Overfladebehandlet med cerakote (keramik, - glat og stærkt).
 • Udhulet håndvenligt øksehoved, giver godt greb på løftestang og brækjernswfunktion.
 • Brækjern med split til f.eks hængsler og udragende; søm og skruer.
 • Sandfarvet Tan G10 skæfteskaller, - høj brudstyrke og lav vægt.
 • Skæfteskaller er groft netskåret.
 • Holder kan monteres på MOLLE.
 • Fremstillet i Portland, Oregon i USA.
Tekniske data:
 • G10 skæfte
 • 420 High Carbon stål
 • Vægt 861 gram
 • 48,9 cm lang
Gerber Downrange Actionøkse
Spar
13%

PUBLICER
Varenr: GER30-000715
Vejl.pris: 3.999,- Nu: 3.499,- +

Se andre produkter af samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·