Søg
Avanceret søgning.
22-10-2017 20:27:50

Til børn og deres forældre, paintball

Man kan deltage på baner og i turneringer fra man er fyldt 16 år, - på de baner der er godkendt til det, - banen skal have en dispensation for at 16-årige må deltage og 16-17 årige må da deltage med forældre eller værges skriftlige tilladelse. Uden aldersdispensation er mindstealderen 18 år.

Paintball kan dyrkes på flere måder, både som sport og som taktisk spil, - det er altid en holdsport og en af få, - hvor far og søn f.eks kan spille sammen.

Der er ikke lavet skadeopgørelser for paintball, - der er ikke ret mange skader når folk spiller på banerne. Vreden ankel eller dehydrering kan ske, - men man kommer langt ved at drikke vand og iføre sig støvler.

Der er langt færre skader med paintball end der er med; ishockey, bowling, fodbold, kampsport, vandski og andre unge sportsgrene.

Paintballspillet var nyt i Danmark i midten af 80´erne, - siden da er der mange der enten har spillet på en udlejningsbane eller i en klub.

Forbrændingen er høj når man spiller, - gode oplevelser, man lærer af sine fejl, man spiller i hold og selvom det er en kontaktsport, - så er man også venner efter kampen.

Man deltager i eget tempo, - er man f.eks dårligt gående vil man måske have det bedre bagest på banen - imens de andre stormer modstanderne.

Der er paintballbaner og klubber i hele landet - jo flere unge der vil ud at spille desto sjovere er det at gå til skydning.

US video med et par kloge ord til forældre omkring PAINTBALL:

Tippmann video´s paintball 101 for nybegyndere:

PUBLICER
Varenr: Paintballforældre

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·