Søg
Avanceret søgning.
17-01-2015 13:13:29

Strike Tactical Light

3 watt taktisk LED-lys, der yder 150 kina lumen, - til brug på softair, paintball og rekylfrie luftrifler mm, - monteres på weaver eller picatinny rail-skinne der er ca 20 mm bred.
Våbenmontérbar lygte med remote 16076 Strike Tactical Light
(Lygten afviger en lille smule fra billedet, idet den har fået et par forstærkninger og kvalitetsforbderinger fra fabrikken over årene).

Denne kompakte lygte er stødsikker til softair og paintball og på grund af o-ringe noglelunde regnvejrstæt omkring batteriklappen, - nok til at den klarer rengøring med vand på en hårdtopvredet klud efter brug, - lygten er hverken vandtæt eller sikret ved remoteledningens stik, - ej heller tæt på lampesiden.

Lampehuset er af alu, - og huset til batteri og elektronik er af moderne industriplast.

Lygten tændes enten med knap på lygtehuset, - eller med den remote-ledning der følger med, - den sættes i et stik bag på lygten. Ledningen har stik i den ene ende og en kontakt i den anden, - lygten er tændt når man trykker på kontaktfladen. Ledningen er af spiraltypen som på en gammeldags telefon, - den er 24 cm lang og det dobbelte, - hvis man hiver lidt i den.

Sætter man lygten fast under sit våben, - vil man have godt fremadrettet lys, - ledningen er lang nok til at nå fra rail til pistolgrebet, - og spiralledningen er nem at få til at følge våbnet

Den skubbes ind over våbnets skinnestykke et fjedersystem sørger for at holde lygten på plads og har nu en tværpind som passer ned i rillerne på skinnen, - så lygten ikke kan flyttes sig frem eller tilbage. Selve fjedermekanismen kan justéres i hårdhed me dn en 2,5 mm unbraconøgle.

Strike Tactical Light er et OK stykke udstyr til softair, paintball mm, - men som med andre kopiløsninger, - så er der hverken service- eller reservedele at hente, - hvis man skulle være uheldig at ødelægge den, - må man købe en ny.

Der er god batterilevetid, - idét lampen kun bruger 3 watt,, man skal bruge en 2,5 mm unbraco for at åbne batterihuset´s klap, - der har en god gummipakning.

Lygten bruger 2 x CR123A batterier af typen, - og en 2, 5 mm unbraconøgle, - disse medfølger ikke i æsken.

Tekniske data:
 • Lyseffekt: 150 lumen på pingpongscalaen.
 • Batteritype : CR123A / 3 volt Lithium (medfølger ikke).
 • Vægt: 99 uden batterier, med ledning og 131 gram med ledning og batterier.
 • Længde 9,5 cm (uden ledning)
 • Bredde 4,0 cm
 • Højde 4,0 cm
 • Passer std Picatinny og Weaver og kan tilpasses skinner op til 20 mm.
 • Følgende er nødvendigt for at tage lygten i brug:
 • 2 stk CR123A 3 volt Lihium batterier.
 • 2,5 mm unbraco-nøgle.
 • Våben at sætte den på.
Lygten giver et godt lys til prisen. Set udfra at den er lille, - lyser godt og leveres med remote og huset er lige til at køre ind på en rail-skinne, - så vil lygten gerne være en OK-kopi af noget lygtegrej til 2-3.000,- Kr Vi har prøvet rigtigt mange lygtesystemer og de fleste i prislejet mellem 199 og 600,- Kr er rent legetøj. Strike Tactical Light hæver niveauet godt.
Strike Tactical Light
Varenummer:Varebeskrivelse:Normalpris:Pris:
ASG16076Strike Tactical - lygtesystem449,-399,-+
CR1232 stk 3 volt Lithium batterier176,-100,-+
Unbraco 2,5 mm2,5 mm Unbraco hex nøgle12,-12,-+
Spar
11%

PUBLICER
Varenr: ASG16076

Se andre produkter af samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·