0,30 Aluminium pose 500 Stk

99,00 kr.198,00 kr.

UMA2.5367

Massiv aluminium, glat og ens i størrelsen, ej eftergivende.

Softairkugler i metal kan bruges til målskydning, videnskablige forsøg, eksperimenter mm

Metalkugler bruges ikke til softairkrig og Våbencirkulærets kapitel 3 §22 fortæller at; Hardballkugler består af hård plastik.

Softair, splatter, airsoft, softguns, hardball – kært barn mange navne…  hobby- og skydesport,  – benyttes kugler af plastik.

Se filmklippet herunder:

Herunder 5 skud med 0,30 Gram AGS Aluminium:


På film ses en Socom Mk23 op med HHV 5 Stk 0,20 gram Toytec og 5 Stk 0,30 gram AGS Aluminium kugler.

Her ses kuglerne ligge i zig-zag

Stål- og blykugler er ikke specielt gode i soft-air-guns, – materialerne er helt enkelt for tunge til at mekansimen i en normal soft-air-gun kan drive 6 mm store kugler op i fart.

Kraftigere våben kan godt affyre disse 0,30 grams aluminiumskugler, – der er massive, meget runde og glatte.

Vi har mast en kugle flad i skruestikken, kuglen er af massivt aluminium.

Kuglerne er formstabile, – hvilket ikke er gældende for alle hardballkugler, – kuglerne har høj ensartethed med størrelse 5,95-5,96 mm

Vi har brugt en del år på at finde frem til disse kugler, – og er rigtigt glade for resultatet.

Kugler af Aluminium er ikke naturvenlige og bør kun benyttes, – hvor man har mulighed for at samle de afskudte kugler op og smide dem i metalkassen til genbrug, – F.eks sammen med de øl- og sodavanddåser du skyder i smadder.

Benyttes ikke soft-air-krig.

Leveres i 500 stk pose! Køber du 3 betaler du for 2…

0,30 Aluminium pose 500 Stk

Massiv aluminium, glat og ens i størrelsen, ej eftergivende. Softairkugler i metal kan bruges til målskydning, videnskablige forsøg, eksperimenter mm Metalkugler bruges ikke til softairkrig og Våbencirkulærets kapitel 3 §22 fortæller at; Hardballkugler består af hård plastik. Softair, splatter, airsoft, softguns, hardball – kært barn mange navne…  hobby- og skydesport,  – benyttes kugler af plastik. Se filmklippet herunder: Herunder 5 skud med 0,30 Gram AGS Aluminium: På film ses en Socom Mk23 op med HHV 5 Stk 0,20 gram Toytec og 5 Stk 0,30 gram AGS Aluminium kugler. Her ses kuglerne ligge i zig-zag Stål- og blykugler er ikke specielt gode i soft-air-guns, – materialerne er helt enkelt for tunge til at mekansimen i en normal soft-air-gun kan drive 6 mm store kugler op i fart. Kraftigere våben kan godt affyre disse 0,30 grams aluminiumskugler, – der er massive, meget runde og glatte. Vi har mast en kugle flad i skruestikken, kuglen er af massivt aluminium. Kuglerne er formstabile, – hvilket ikke er gældende for alle hardballkugler, – kuglerne har høj ensartethed med størrelse 5,95-5,96 mm Vi har brugt en del år på at finde frem til disse kugler, – og er rigtigt glade for resultatet. Kugler af Aluminium er ikke naturvenlige og bør kun benyttes, – hvor man har mulighed for at samle de afskudte kugler op og smide dem i metalkassen til genbrug, – F.eks sammen med de øl- og sodavanddåser du skyder i smadder.

Benyttes ikke soft-air-krig.

Leveres i 500 stk pose! Køber du 3 betaler du for 2…