Visitkortkniven

Lille flad foldekniv der passer i mindre rum og lommer

Kniven er i størrelse med et visitkort

Den nye Visitkortkniv, minder meget om Schmeisser Kreditkortkniven, – dog lidt lettere og med en lidt grovere finish, noget ringere stålkvalitet.

Med tegnebog, – kniven er praktisk at have med, – og de fleste rejser ikke uden deres tegnebog. Vær opmærksom på lovgivningen, – både, hvad der gælder i lufthavne og på den destination du har tænkt dig at tage kniven med til.

Knive af denne type er ikke Verdens 8. vidunder, – det er en foldekniv, – med et James Bond-agtigt præg, – dette er en reservekniv, – som man kan finde frem, – når ens rigtige kniv er uden for rækkevidde og man skal bruge et skærende værktøj, – hvor man vil undgå at brække sine negle.

Måske er en af dine kufferter blevet ødelagt og lufthavnspersonalet har plastet og tapet din kuffert sammen, – da er en kniv som denne en langt bedre løsning end at rive og flå i beviklingerne.

Tekniske data;

  • Dette er ikke:  §2 stk 1 nr 8 kniv (Skjult kårdestok eller lign)
  • Foldekniv
  • Sammenfoldet format: 85 x 55 x 2 mm (L x B x H)
  • Udfoldet: 144 x 32 x 4,4 mm (L x B x H)
  • Klingelængde: ca 59 mm
  • Vægt: 11 gram 

Flip, Flap, Klar…!

Hvis du ikke har et anerkendelsesværdigt formål med at have en sådan kniv med dig, – skal du lade den blive derhjemme.

Tilbud køb 3 stk for 100

Vi har svært ved små ordrer, – bestil gerne denne kniv, sammen med andre varer. Tak. Tag gerne tilbudet på 3 eller 6 knive – men bemærk at portoen er den samme for op til 10 kilo varer og at een Visitkortkniv vejer 11 gram.