om Westernhylstre

Vi har et lille udvalg i enkle modeller uden for mange krummelurer, – læder der er stivere end det man ville bruge til en sofa, – men tyndere end et rigtigt gammeldags cowboy rig´s som var lavet af rårandslæder og havde en inderside af svineskind.

Vi har valgt ikke at lagerføre store dyre amerikanske rig-systemer.

Vi har normalt gun-rigs der spænder imellem 799,- og 1899,- når man køber sådan et, – får man et helt Ok pænt og dekorativt hylster, – man skal dog ikke forvente at det gør det samme som et håndlavet gun rig til 10.000,-

Man kan ellers få lavet nogle rigtigt flotte Western Gun Rigs (Bælte og hylster (eller hylstre)) – disse er kostbare og svære for os at håndtere, – vi kan bestille nogle hjem, – Bl.a fra Tripple K m.fl.

Priserne på de fine sager starter ved omkring 3.900,- men en rigtig god, – holdbar og pæn Rig med pænt sadelmager/læderarbejde, – kan godt rende op en startpris på 10.000,- man bestiller med livmål, – samt oplyser om man skal have højre eller venstre, sæt en maxpris, – så går vi på jagt og får riggen syet. Gode amerikanske voksen Gun-Rigs i fineste huder kan hjemtages, – priser fra 3.900,- til 25.000,- dygtigt håndarbejde – udsmykning og råvarer koster penge.

Læderhylstre uden bælte, lagerføres i Hunters House. Forespørgsel med bæreside og livvidde til mail@huntershouse.dk

Vi har Western Rigs til børn (af læder). Vi tjener ikke en dadel på dem, – men blikket i børnenes øjne når de får et RIGTIGT hylster i stedet for BR-modellerne af plast – har været hele projektet værd. De er lavet under protest hos King Cobra, – der normalt ikke laver børnehylstre.


Vi har Pæne og slidstærke Gun-Rigs
med oguden mønstre, prima lædervare – kig videre i denne sektion.

Lædervarer kræver en smule vedligeholdelse – læderolie og -fedt er den rette vej frem. Til gengæld holder læderet længere. Rigtige gunrigs med prægede og skårne mønstre behandles med naturvoks.

Tips:
Western Rigs som vi sælger ser meget nye ud, – de trashes nemt, – ved at rive den lidt med en stålbørste eller på en fortorvsflise, – herpå kan læderet svines lidt til ved at trampe på det med udesko, – lidt snavs/støv fra en støvsugerpose gør underværker.

Loops til patroner; – den onde gunfighter har selvfølgelig ikke alle hullerne i bæltet fyldt han har jo skudt det meste af… Helten på den hvide hest, – skal se godt ud og udrustningen være i orden, – han har alle loops fyldt med patroner. Det har vi selv set på film…