Gas eller Co2 som drivmiddel

Gas kontra Co2;

Gas er godt udenfor om sommeren, – den er usund indendørs og gassen fungerer skidt når det er under 11-14 grader (alt efter pistoltype). Gaqsvåben er ude-våben og til brug om sommeren. Gasvåbnet lægges væk med gas på magasinet for at konservere pakningerne. Der vil med stor sandsynlighed være tryk på magasinet selv efter lang tids lagring. Våbnet skal adskilles og smørres lidt med en spray eller koncentreret olie, – overskydende snavns skal tørres af. Halvdelen af gassen er et smørremiddel.

Kulsyre er lidt mere konstant drivmiddel, – dog påvirkes den også når det er koldt, – den er ufarlig at bruge indendørs. Man skal ikke forvente at der er tryk på en Co2-pistol næste gang man skal bruge den, – systemet er ikke 100% tæt, – våbnet bliver ikke helt så snavset inden i, – men kræver oftere smøring.

I begge kategorier er der våben som kan repareres, – hvis de går i stykker og andre som er køb-og-smid-væk, – ikke alle fabrikanter kan/vil levere reservedele.

At købe pistol er som at købe handsker og støvler, – pistolen skal gerne passe, – når vi sælger skarpe våben til sportsskydning, – fokuseres der; ud over på holdbarhed og præcision også på; hvordan er våbnet at holde på og vil dette våben fungerer som en forlænget pegefinger for mig

Vi gør, – hvad vi kan for at kunden finder noget der er så nær det rette første gang, – så man ikke skal igennem 20 modeller før man finder det der virker.

Vi plejer at sige, – at hvis vi skulle sortere alt overflødigt fra, – så var det en gasdreven Glock 17 der var tilbage, – den holder længe, – smider kunden noget væk eller ødelægger noget, – så har vi dele til den, – den er også servicevenlig

Men der kan jo være mange årsager til køb af soft-air-guns, – skal du skyde til måls med hele familen så er et godt allroundvåben som ovst Glock eller vores revolvere på kulsyre (Co2) det rette.

At der er mange slags soft-air-guns er præcis som med så mange andre ting, – der skal være et udvalg, – men med mange års erfaring så ser vi hurtigt om noget er godt eller skidt, – så trods et bredt udvalg, – så er der få ting der er rigtigt gode.