Camouflage

Når dyrene kan, – så kan menneskene også forsøge at gemme sig, – dette gøres med sløring eller camouflage.

Nogle dyr falder i et med naturen, – nogle dyr kan skifte farve og mønster enten hurtigt efter omgivelserne eller med årstidernes skiften, – visse dyr er udformet eller mønstret så de foregiver, at være noget andet, end det de i virkligheden er.

Mennesket har i årtusinder snydt fjender og byttedyr, ved at gemme sig med forskellig sløring.

Tidligere solgte vi mange bøger om camouflage, – men idag er viden på området frit tilgængeligt via internettet, – både med foto, metoder og gode instrukser.

Her i Arms Gallery vil du kunne finde forskellige remedier til god camo, – til huden har vi cremer i forskellige mørke refelksfrie farver, – der er net og udstyr til Ghilliesuits.

I afsnittet for beklædning er der camotøj og i butikken er der ofte overskudsvarer fra forsvaret som kan være til nytte.

Vi kan levere færdige Ghilliesuits, – de fylder en del og er ikke altid lagervare i alle tilgængelige varianter, – giv os en chance og bestil i god tid.

Vi forsøger at følge årstiderne, – men der er jo kunder i hele skandinavien og visse steder er bevoksning anderledes end her og andre steder er sneen ikke bare hvid…

Maling til udstyret, wrap-tape, netstykker oma, – forhandles, – spørg efter det du ikke ser!