Arms Gallery etab. 1973

Her er et par gode skarpe billeder fra vores butik:

Butik og fjernsalg, – vi har været her på adressen siden 1973, – og har fra start af også kunnet sende varer med post, – ofte er det enklere at hente en pakke i GLS pakkeshops end at cykle hele vejen herind, – vi pakker og sender gerne, – men er med en fed streg under IKKE en netbutik.

Arms Gallery sælger mange forskellige slags våben, – hos os kan du vælge varer fra et bredt sortiment, – f.eks har vi cirka 1.000 forskellige knive udstillet.

I småtingsafdelingen er der; teater-, TV-, film-, reklame- og foto-opgaver, – nogle opgaver er nemme og andre kræver virklig at man lægger hjernen i blød, – du ser vores ting overalt i DK, – men tænker næppe over det. Har overvejet at lægge scrap-bogen på nettet, – kan være vi gør det i fremtiden.

Vi har udstillet mange af vores luftvåbenmodeller, – men ikke alle, – visse våbentyper findes i flere udgaver f.eks med andre typer skæfter, – spørg gerne efter det du ikke lige kan få øje på, – f.eks ligger alle vores PCP-geværer i deres æsker/kufferter på lageret. Vi lader ikke de fine præcisionsgeværer stå fremme, – men har et godt lager at tage af. Handler direkte ab fabrik, – der kan opstå ventetid på luftvåben med op til 6 måneders ventetid på specialbestillinger.

Vi har solgt udstyr til afvikling af actionspillet paintball siden midten af 80´erne, – vi leverer både til private og baner i hele Scandinavien.

Vi er ikke et overskudslager, – men har; udstyr, tøj og anden udrustning specielt fremstillet til de forskellige formål vi berører, – ofte føres en variant af udstyr, – som er egnet til krig og i det omfang at der er efterspørgsel på et billigere produkt med samme funktion, – sætter vi enten selv en produktion igang eller også skaffer vi tilsvarende udrustning.

Vi har solgt Soft-Air-Guns siden 1979 og er godt med på fronten, – vores erfaring har dog lært os at se varerne efter i sømmene, – finder du et produkt som vi ikke har, – så er der i de fleste tilfælde en klokkeklar årsag til dette, – i en Verden fuld af ubrugeligt ragelse har vi sat os selv i dommersædet og sorterer med hård hånd mellem godt og dårligt.

Vi er ikke blege for at vise dig et fejlkøb, – hvis det kan være medvirkende årsag til at du vælger et bedre produkt, – herved sparer vi mange kunder for at bruge penge på udstyr der ikke passer til det formål de enten er markedsført eller tænkt fremstillet til.

Vores udvalg af Bl.a Soft-Air-Guns og Tilbehør til dette spænder meget bredt!

Meget af det udstyr vi sælger er besværligt at sælge via en net-shop, – ofte har kunden specifikke spørgsmål, – for at sikre sig at varen passer til behovet, – mange varer kræver at køber er fyldt 18 år, – til tider kan en våbentilladelse være påkrævet for at købe en given vare, – altsammen noget der gør at våben ikke lige bliver en peg-klik-betal-vare på nettet.

Vi har meget mere grej end du ser her på siden, – søger du efter noget du tror vi MÅSKE kunne have, – så drop os en mail eller brug telefonen, – så hjælper vi dig hurtigt frem til det udstyr du har brug for.

Vi er f.eks ikke særligt gode til at opdatere i tilbehør, – kunne være batterier eller batteriopladere, – vi har de nye varer klar til salg og leverance, – men det sker at vi ikke får det opdateret på siden.