Om Buck Knives

Buck Knives er grundlagt 1902, – er drevet som et sundt foretagende og kører nu på 4 generation som et stort familiefirma.

Alle der ejer en Buck-kniv er automatisk medlem af den store knivfamilie…

Buck Knives er en grundsten i amerikansk knivkultur, både hvad angår; stil, fabrikation og brugere… – kunder der for alt i verden ikke vil undvære deres tro følgesvend i alt for mange sekunder ad gangen.

Buck Knives holder en meget høj kvalitet, hvoraf en blanding af moderne materialer og gamle smedetraditioner, forener sig i absolut funktionelle og smukke brugsværktøjer til: Håndværkere, bikere, sejlere, jægere, piger, redningsfolk, politi, soldater, osv..

Buck Knives laver også særlige custom knive, nogle er lavet over fabrikkens normale mønstre, andre er helt enestående fra starten. I Arms Gallery kan du af og til erhverve dig en helt særlig Buck.

110 Folding Hunter og 112 Ranger er næsten u-opslidelige, men standard læder-skederne til dem, bliver slidt hårdt igennem årene ved dagligt brug, – vi har specialsyede skeder, der klarer mosten, – nogle i ægte rårandslæder andre i enestående mønstre, byt-til-nyt; få 50,- for din “døde” 112/110 skede ved køb af en frisk!

Efter at have solgt nogle 1000 Buck-knive fra 80´erne og fremad, – har jeg i 2016 fornøjelsen af at møde CJ Buck, – 4. generations knivfabrikant, – vi fik en snak om både fortid og fremtid på indkøbsmessen. CJ Holder en Buck 110 Folding Hunter signature series, – en type kniv som vi kan sælge igen, da knivene fik sin egen lov i løbet af sommeren 2016.

Buck 110 Folding Hunter, Signature series er hjemtaget i et begrænset antal.

Buck-fabrikken skriver Bl.a på deres indlægs-sedler i æskerne:

Fra indlægssedlen i æskerne: Hver dag er en helt ny epoke i Buck´s lange karriere som knivfabrikanter. Gud er Buck Knives Senior Partner (Medlem af direktionen) og forbliver medejer af Buck Knives – hvor der “skabes” hver eneste dag!