Colt 1911 KWC Co2 Blowback – Reservedele

Til nogle softairvåben kan man købe reservedele, – nogle gange er det ophug, – andre gange er det fabriksnye dele. Nogle dele er plug-n-play, – andre skal tilpasse individuelt.

Colt 1911 KWC – Co2 Blowback dele – Disse er fabriksnye.

Softairguns er i det store hele en “køb-og-smid-væk-vare”, – det er kun få producenter som leverer løse dele, – så det er ikke unormalt, – at; når en vare er brugt op, – så bruges den f.eks som model eller ophugges, for de dele, der kan være fornuftige at gemme.

En Colt 1911 er ikke nødvendigvis en Colt 1911 i reservedele, – softairguns ligner ofte originalerne rigtigt godt, – udvendigt. Men indmaden og placeringen af komponenterne, er afstemt efter funktion – og for dette er der ikke nogen industristandard. Finder fabrikken ud af at lave et bedre våben, – tænker man ikke bagud og gør det kompatibelt. Når det sker alligevel er det et tilfælde.

Nogle våben, – dem der benyttes meget, – er der ofte tun og tilbehørsdele fra 3.parts-fabrikanter, – er der stor efterspørgsel efter en særlig del, til et våben der solgt mange af, – så er der også lavet kopi- eller tune-dele som vil kunne bruges til service og reparation.

Colt 1911 Co2 reparationskit (under 1 J): Ventilhus, ventilhus returfjeder, stav, fjederstyr og  nozzlehus – sættene koster 99,- til 149,- bestilling via mail@arms-gallery.dk

Har man været glad for våbnet, – søger man dele og får våbnet serviceret eller repareret, – ellers køber man et nyt mage til, eller noget tilsvarende.

Der er som regel naturlige årsager til slid på våben; manglende smøring, forkert drivmiddel, manglende rengøring, magasiner der “smækkes” i, gas-magasiner der lægges væk er tomme (skal være gasfyldte), Co2-magasiner der lægges væk er fyldte (skal være tomme), – generelt set bliver våbnet slidt når der skydes med det og der er en god levetid for skarpe våben og en kortere for softair 6 mm BB guns.