EVS

EMPIRE VISION SYSTEM

Med denne maske er man startet fra bunden, – hvad er det brugerne vil have.

  • Masken skal beskytte hovedet.
  • Ofte bevæger man sig foroverbøjet, – man skal kunne se fremefter med hovedet bøjet ned.
  • Aggresivitet, må gerne ligne en blanding af MC-hjelm og Faldskærmsmaske.
  • Kommunikation
  • Komfort
  • Nem at bruge
  • Skal virke til paintball, softair og FX

EVS beskytter hovedet rigtigt godt og har en større flade og flere punktbeskyttelser end andre masker. Glasset er yder 100% beskyttelse imod både UVA og B stråler.

Maskeglasset sidder tæt til ansigtet og har en større overflade end normale masker, – det giver et enormt udsyn. Fabrikken beskriver det som 270° udsyn, – dette er nævnt for bredden af udsynet, – det vigtige og det der adskillæer denne maske er at man også ser bedre ned og op end i andre masker. Glasset er en sfære, – der er noglelunde lige langt mellem øje og glas om du kigger ligeud, – op ned og til siden. Ingen paralaxforskydning igennem glasset.

Med udgangspunkt i andre typer af sikkerhedshjelme bl.a militære MC og arbejdshjelme, samt specialmasker til faldskærmsudspring er man nået frem til et god resultat. Masken bruges både af soldater og andre profesionelle fag, – hvor det at bære en maske som denne indebære at man har den på mange timer hver dag.

Der er rigeligt plads i masken til normale kommunikationsmidler f.eks remotes til Walkie og mobil. Maskens materialer er lyddøde der er kun meget lille resonans hvis du f.eks råber inde i masken. Der er god lyd ud af masken. Endvidere har man i samarbejde med MicroSoft forberedt masken til HUD (Heads-Up-Display), – som understøtter forskellige signaler i masken. Man kan eftermontere HUD eller bestille masken med HUD fra starten (Ej lagervare, – men vi køber sidste nye type hjem til dig fra fabrikken).

3-lags ansigtsgummi med åbent skum med et fleece-agtigt materiale imod ansiget, – som sidder i en ramme på ansigtet og ikke bare på næsen, – dette sikrer dig et normalt åndedræt. Sidder behageligt ved ørerne og det er let at tage glasset ud for rengøring eller skift til en anden farve. Empires glas er solsikre, – de fanger UV som dyre solbriller. Der er forsket meget i idrætsudøveres åndedræt og ca 2004 har man fået hul på afgørende viden omkring at sikkerhedsmasker ikke må klemme om næsen og at der skal være et flow af luft både ind og ud af masken. At udåndingsluften skal ud af masken og ikke op til glasset.

Det er nemt at skifte glas og strap, – der skal ikke bruges værktøj og med lidt øvelse kan det gøres på meget kort tid.

EVS er sikker at bruge til både .43, .50 og .68 cal paintball (RAM, RAP4, 1st strike etc), – FX ammunition og til 6 og softair, – når masken bruges til softair skal man sikre ventilationshullerne foran munden, – man kan sy et stykke paracord i de største huller, – eller man kan benytte den lille plade som medfølger – den knappes i med fingrene.

  • Hurtigt og enkelt helmaskesystem.
  • 270° frit udsyn uden forvrængning eller paralaxefejl.
  • Glasset er 2-lags thermo, – standardglasset er ofte klart.
  • Glasset er modstandsdygtigt over for ridser og anti reflex behandlet.
  • Masken er godkendt af ASTM i USA og CE i Europa.
  • Maskens underdel og ørebeskyttere
  • Bred maskestrop med ekstra meget elastik og siliconestripes på, sikrer at masken sidder fast til hår og hoved.
  • Maskepose i microfiber til opbevaring og transport af masken.

EVS-FUNKTIONER Forbedret linsesystem Hurtig og enkel, værktøjsfri linseudskiftning Fantastisk feltvision Forvrængelsesfri sfærisk linse med 270-graders synsfelt ASTM Safety ASTM-godkendt maske giver maksimal øjenbeskyttelse Holdbar og beskyttende ridsebestandig og antireflekterende linse, der blokerer 100% af skadelig UVA / B-stråling Fleksibel nedre Fleksibel, co-injektionsstøbt underskørt opmuntrer kuglestopper Uovertruffen komfort Triple-densitetsskum med fugttransporterende fleece for en sikker og behagelig fornemmelse Secure Fit Silikonstøbt hovedstrop for en sikker, ikke -slip fit Komfortabelt “Soft Ear” -dækning Termoformet øre for maksimal komfort og fremragende hørelse

Funktioner

Hurtig og enkel, værktøjsfri linseudskiftning
Triple Density ansigtsskum med fugttransporterende fleece for en sikker og behagelig fornemmelse
Forvrængelsesfri sfærisk linse med 270-graders synsfelt
Silikonrygget hovedstrop for en sikker, skridsikker pasform
Termoformet øre for maksimal komfort og fremragende hørelse