om Keramiske køkkenknive

Keramisk til det moderne køkken

Keramiske knive bliver stadig mere populære: Fordelene er den bedst mulige snitkvalitet, bladet resterende skarp over en meget lang periode, og bladets neutralitet med hensyn til smag. Vingerne på keramiske knive er fremstillet af høj renhed zirkoniumoxid pulver, komprimeret ved meget højt tryk og sintret i særlige sintring ved temperaturer på 1500 ° C. Dette resulterer i en vinge, der har en ekstremt høj grad af hårdhed. Keramisk er næsten lige så hårdt som diamant.

Takket være det keramiske materiale, kniven er meget let og vejer kun halvt så meget som et stål kniv af samme størrelse. Det er modstandsdygtig over for korrosion, og takket være den glatte overflade, er ufølsomt over for syrer. Som følge af den høje hårdhed, forbliver knivene i meget lang tid. Som et resultat af den høje tæthed af overfladen, er keramiske knive meget nemme at passe: simply fugtig tørre, tørre og omhyggeligt opbevare i det beskyttende dæksel.

Tekniske detaljer

Råvare:
Det vigtigste materiale, der anvendes til fremstilling af vore vinger er zirkoniumoxid, og hvis væsentligste egenskaber er hårdhed og slidstyrke. Vores leverandør bruger kun highpurity japansk zirconiumoxid, som er hjørnestenen i bladet ekstraordinære skæreydelse. Der er ingen materiale, der forbliver skarp længere.

Fremstillingsprocessen:
Vores keramiske knive er fremstillet af zirkoniumoxid pulver, der er komprimeret i forme under højt tryk. Emnerne derefter sintret under ekstrem varme. Da den endelige proces, er de skærende kanter formales. Takket være den høje rumvægte, opnår vi langvarig skarphed, fordi høj densitet betyder høj slidstyrke.

Skærpning:
På grund af den specielle fremstillingsproces, er bladene fladt og fri for bølger efter sintring process.As et resultat af denne teknologiske fordel, kun skærekanten skal slibes, og ikke, som i normale tilfælde, at hele klingen. På denne måde kan hårfine revner, der er usynlige for det menneskelige øje undgås. Vi anbefaler brug af en diamant blyantspidser til skærpning.

Nærmere oplysninger om oprindelse:
Blade: Made in Japan
Håndtag: Made in Schweiz
Fremstillet og kontrolleret i Schweiz

Tips til brug / Vedligeholdelse

Vores anbefalinger til problemfri skæring fornøjelse:

Venligst udøve den nødvendige forsigtighed, når du arbejder, da knivene er meget skarpe.
Keramiske knive er beregnet til skæring af fødevarer. De er uegnede til at ramme og følger i kølvandet.
Keramiske knive er ikke stødsikkert! Lad ikke kniven til at falde på en hård gulv eller lignende overflader!
At sikre, at bladet forbliver skarp over en lang periode, anbefales anvendelsen af ​​en skæreflade fremstillet af træ eller plast.
Forsøg aldrig at skære hårde genstande såsom frossen mad, knogler, metal osv!
Hold aldrig kniven i en åben ild (høj ledningsevne af varme)!
Rengør aldrig med en stålbørste!
Rengør med en mild rengøringsmiddel efter brug.
Opbevar keramiske kniv i den medfølgende beskyttelsesdæksel.
Rengøring i opvaskemaskine kan ikke anbefales, medmindre det kan sikres, at kniven ikke kan komme i kontakt med andre objekter.
Opbevares utilgængeligt for børn!

Tilgængelig fra specialiserede forhandlere, stormagasiner osv.