om Bio BB´ere

De fleste af vores kugler optages i naturens kredsløb, – de mest solgte og bedste soft-air-kugler nedbrydes af UV-lys fra solen, – de er giftfri og nedbrydes over lang tid – man kan så radisser oveni.

Almindelige hvide UV-nedbrydelige kugler er ikke kønne at kigge på. Nedbrydningstiden er lang og får kuglerne ikke noget UV-lys, – f.eks når de er trådt ned i jorden eller efter bladfald i skoven, – vil de traditionelle kugler også ligge i naturen om 40.000 år. Det ser ikke pænt ud, – men der er altså ikke noget giftigt i kuglerne.

Den nye type Biologisk nedbrydelige soft-air-kugler, – (Bio BB, Eco BB, Bioval m.fl), – nedbrydes af vand, – de vil svulme lidt op og herpå dekomponere (smuldre), – herpå vil jordbakterierne tage sig resterne.

Den tid som det tager for naturen at nedbryde kuglerne, – er en variabel faktor, – som afgøres af forhold som; fugt, tempratur, jordtype og sollyset. Det går hurtigst når der er optimale forhold for bakterievækst.

Både de nyere eco-kugler som ædes af jordbakterier og de ældre typer som nedbrydes af UV-lyset fra solen, – er så tilpas giftfrie at man umiddelbart kan så radisser i et jordbed med kugler i, – vores normale kugler indeholder ingen giftstoffer, blødgørere osv.

Bio BB´ere er fremstillet af naturlige råstoffer, – rester fra skaller fra Ris, – majsstivelse osv, –

Kuglerne er udviklet, sorteres og pakkes bl.a i Danmark, Schweitz, Spanien mm og distribueres ud i hele Verden, – det er vi naturligvis stolte af, – vi forventer, hverken “priser” eller “Ø-ko-mærke”, – men vi bliver rigtigt glade, hvis I vil økoflippe med os og sørge for at; haver, marker og skove efterlades i god stand.

MVH

Arms Gallery´s personale