Mikkel Willumsen

Knivbygger og patriot for materialer der holder!

Mikkel Willumsen arbejder med stål og design, – i starten var det funktionelle og uhyre stærke køkkenknive der drev værket, – men idag er det alle typer af knive, – også særlige opgaver i små som store antal.

Mikkel er præmieret og hædret i USA, – har Bl.a været omtalt i alle knivmagasiner på den anden side af dammen, – endvidere forsidestof for Bl.a Blade Magazine.

Mikkel arbejder PT med design for Bl.a; Böker, flere afdelinger af Fox, WE-knife og er inhouse-designer for SOG

Vi har set en masse spændende ting fra Mikkels hånd, – en del har været udstillet til gennemsyn i vores butik.

Når Mikkel ikke arbejder for de store knivhuse, – er det hans egne produktioner der får hans opmærksomhed, –

Har du selv et ønske om at få bygget en kniv du selv har designet, – så lad Mikkel bygge den for dig, – så er materialevalg og byggekvalitet i den absolut bedste ende af skalaen.

Mikkel har været signet hos United Cutlery (Folkene bag Bl.a LOTR-sværd, Blade, Zorro og mange andre sværd og knive til hollywoodfilm), Kizer, Kizylar, Lansky, SOG, og Camillus, – Mikkel er PT ved at designe en lille serie af forskellige knive, – heraf nogle til en kommende filmproduktion. Vi kan godt regne med at der bliver lagt en stor portion tid og kræfter i produkterne fra SOG over de kommende år og vi er spændte på at få de nye modeller hjem. Urban Tactical fortsætter med flere faste produkter.