Om PUMA KNIVE

Puma er tilbage med stærke kvalitetsvarer til lavere forbruger priser.

Puma produceres i Solingen i Tyskland, – et industriområde på størrelse med Sjælland.

Puma blev grundlagt i 1769 og har således over 235 års knivesmede erfaringer under taget.

Desværre havde Pumas bestyrelse i 1980´erne et besynderligt syn på driften i salgsafdelingen, – hvorved priserne i bedste “Socialdemokratiske” stil blev sat op, – år efter år.

Fabrikken kunne ikke klare konkurrencen og blev opkøbt af ME Cuno Melcher,. – der sidenhen har solgt fra og indgået kompagniskab med Herbertz (Formentlig et af Europas største knivhuse).

Synet på driften, – salg af godt håndværk er en tradition der rækker flere hundrede år baglæns, – PUMA ér fortsat et selvstændigt mærke i en Verden af knive.

Puma garanterer at man fortsat vil lægge alle kræfter i de stærkeste løsninger for: Materialevalg, arbejdskraft og forarbejdning, – således at kunden betaler for det værktøj De nu engang køber…

PUMA kvaliteteten er tilbage, – priserne er grundigt justeret til fordel for dig!

Pumaknive er lavet til at blive brugt, – knivene har tidligere kunnet holde til flere generationers brug, – og det kan de fortsat…

Programmet er omfattende; – små alvtreds dolke og foldeknive. Udvalgte modeller kan ses i vores butik og fabrikkens hovedkatalog kan beskues i vores butik. Leveringstid; ab fabrik kan være fra 8 dage til mange måneder alt efter hvilken model man ønsker sig.