om ASG

Action Sport Games er en af verdens førende i branchen for kopier af skydevåben og tilbehør bl.a -trim og tun til softairguns, luftgeværer, Co2våben og modelvåben til dekoration.

 

Firmaet er dansk og er en art sammentrækning af et par aktører som ville få softair til at vokse, – også gerne ud over landets grænser.

 

ASG er startet i en storm og allerede fra start begynder man at lægge billet ind på samarbejdsaftaler med originale producenter. ASG fungere således som producent og bindeled imellem fabrikker og butikker og ASG´s varer og services kendes langt uden for landets grænser.

 

Ud over at være producent og svinge pisken over andre fabrikanter, er ASG nu også fabrikant med produktion i Danmark. Kan man ikke få det godt nok andre steder, – må man jo selv få armene fra kroppen, – det har ledt til flere fine varer.

 

 

Der er foregået nogle ganske få dumheder, – men disse opvejes i 1000-fold af alle de gode tiltag som ASG har bragt til torvs for softair og udøvere af softair, – kan takke ASG for meget.

 

Drengene bag ASG har formået at udvikle både stort og småt. Der er taget en række myndighedskampe omkring softair og modelvåben tilbehør, – som vi er taknemmelige for ikke at have skullet udkæmpe alene.

 

For at dæmme op for en kedelig udvikling i branchen, – har ASG også taget en række originale fabrikanters interesser under sin kappe, – imod en lille del af varens pris, – kan man få lov at bruge de originale producenters logoer og dimensioner, – samt nyde godt af fabrikanternes input og kvalitetskrav.