Wiley X RECON – Black

1.299,00 kr.

WX-AC6RCN02

WX Recon er det ultimative solbrillevalg for outdoorentusiaster og taktiske operatører.

Disse briller er skabt til krævende situationer og er udstyret med både gummibelagte stænger og næsepuder, der sikrer en komfortabel og glidfri pasform.

Med de medfølgende sideskjold kan du nemt tilføje ekstra beskyttelse til dit perifere synsfelt.

Med WX Recon får du maksimal klarhed og det ideelle match til alle dine eventyr.

Den slanke, vinklede æstetik og det robuste design sikrer dig et markant look og den perfekte makker til dig, der ikke vil gå på kompromis med dit gear.

Overvind enhver udfordring med briller, der matcher din urokkelige beslutsomhed.

CAPTIVATE™ Grå glas

Hvis du vil have glas, der beskytter dine øjne fra solens skarpe solstråler som samtidig sørger for at du får den samme farveoplevelse som når du ikke har solbriller på, så er CAPTIVATE™ grå glas et rigtig godt valg.

Glassene hjælper lyset til at ramme dine øjne ensartet ved at udligne det synlige lysspektrum.

På denne måde er du sikret, at farver forbliver neutral, med undtagelse af grønne nuancer, som vil blive fremhævet. Et godt valg for dig der ønsker en naturlig fremhævelse af farver og kontraster til hverdagsbrug.

100% UVA/UVB beskyttelse
Blåt lys (HEV) beskyttende
Basis glasfarve: Grå

Wiley X RECON – Black

WX Recon er det ultimative solbrillevalg for outdoorentusiaster og taktiske operatører. Disse briller er skabt til krævende situationer og er udstyret med både gummibelagte stænger og næsepuder, der sikrer en komfortabel og glidfri pasform. Med de medfølgende sideskjold kan du nemt tilføje ekstra beskyttelse til dit perifere synsfelt. Med WX Recon får du maksimal klarhed og det ideelle match til alle dine eventyr. Den slanke, vinklede æstetik og det robuste design sikrer dig et markant look og den perfekte makker til dig, der ikke vil gå på kompromis med dit gear. Overvind enhver udfordring med briller, der matcher din urokkelige beslutsomhed.

CAPTIVATE™ Grå glas

Hvis du vil have glas, der beskytter dine øjne fra solens skarpe solstråler som samtidig sørger for at du får den samme farveoplevelse som når du ikke har solbriller på, så er CAPTIVATE™ grå glas et rigtig godt valg. Glassene hjælper lyset til at ramme dine øjne ensartet ved at udligne det synlige lysspektrum. På denne måde er du sikret, at farver forbliver neutral, med undtagelse af grønne nuancer, som vil blive fremhævet. Et godt valg for dig der ønsker en naturlig fremhævelse af farver og kontraster til hverdagsbrug. 100% UVA/UVB beskyttelse Blåt lys (HEV) beskyttende Basis glasfarve: Grå