Diabolo FX Premium 6,35 mm / .25 cal

199,00 kr.

FX5523

FX Airguns, – markedets bedste hagl (Særligt godt i PCP-våben), til alle kraftige .25 / 6,35 mm luftrifler. Det er ikke et hagl der er godt i en 100 år gammel 6/33-tivolibøsse.

Et mix af bly og andre metaller, – der får lov at side i formen til den er kølet af, – dette bevirker at haglet er mere robust. Omvendt kan fabrikken ikke producere hagl i samme tempo som det ordinære program, – dette påvirker prisen, – men allervigtigst er kvaliteten, – usammenligneligt markedets bedste luftbøssehagl.

 

Forskellen imellem FX Diabolo og JSB Exact er sprødheden i haglet, – man kan mærke forskel, – når man klemmer en negl i begge skørter, – FX knaser lidt mer´ end det klassisk Exacthagl, – myten er at FX-haglet får lov at sidde lidt længere i formen, – endvidere nyder vi godt af FX´s kvalitetskontrol, – de gider ikke lægge navn til hagl af skiftende kvalitet, – køber man ind i de mængder som FX gør, – så kan man godt tillade sig at være grov over for producenten, – varen skal være i orden, – eller vi sender den retur, – et statement der kun har ringe vægt når man kun køber mindre partier af hagl, – men FX køber disse hagl i pallevis. Så skal det også være tip-top, – ellers gider man ikke vente 6-8 mdr på leverancerne

FX Premium er 6,35 mm og vejer: 1,645 Gram / 25,4 Grains.
(Lablen er pretrykt, – seneste leverance er Str. 6,35 mm), – ny grafik på æsken er sort, grå, gul og hvid.

350 Stk dåse. Køb gerne et par dåser adgangen, – fragtomkostning er den samme for 1 som for 10 kilo varer, – dåsen vejer ca 590 gram.

Diabolo FX Premium 6,35 mm / .25 cal

FX Airguns, – markedets bedste hagl (Særligt godt i PCP-våben), til alle kraftige .25 / 6,35 mm luftrifler. Det er ikke et hagl der er godt i en 100 år gammel 6/33-tivolibøsse. Et mix af bly og andre metaller, – der får lov at side i formen til den er kølet af, – dette bevirker at haglet er mere robust. Omvendt kan fabrikken ikke producere hagl i samme tempo som det ordinære program, – dette påvirker prisen, – men allervigtigst er kvaliteten, – usammenligneligt markedets bedste luftbøssehagl.   Forskellen imellem FX Diabolo og JSB Exact er sprødheden i haglet, – man kan mærke forskel, – når man klemmer en negl i begge skørter, – FX knaser lidt mer´ end det klassisk Exacthagl, – myten er at FX-haglet får lov at sidde lidt længere i formen, – endvidere nyder vi godt af FX´s kvalitetskontrol, – de gider ikke lægge navn til hagl af skiftende kvalitet, – køber man ind i de mængder som FX gør, – så kan man godt tillade sig at være grov over for producenten, – varen skal være i orden, – eller vi sender den retur, – et statement der kun har ringe vægt når man kun køber mindre partier af hagl, – men FX køber disse hagl i pallevis. Så skal det også være tip-top, – ellers gider man ikke vente 6-8 mdr på leverancerne FX Premium er 6,35 mm og vejer: 1,645 Gram / 25,4 Grains. (Lablen er pretrykt, – seneste leverance er Str. 6,35 mm), – ny grafik på æsken er sort, grå, gul og hvid. 350 Stk dåse. Køb gerne et par dåser adgangen, – fragtomkostning er den samme for 1 som for 10 kilo varer, – dåsen vejer ca 590 gram.