Field Class – Banekugler – .68 Cal

.68 Field

Paintballs specielt til banebrug, intet salg til private

En kvalitets paintball perfekt til udlejningsbanebrug. Mens kuglen er konkurrencemæssigt prissat er denne kugle fremstillet efter høje kvalitetsstandarder for at sikre god konstanthed og den rette grad af rundhed, ensartethed og robusthed til brug for udlejningsbanerne.

Evnen til at genoprette når den har været udsat for dårligt klima er langt over middel, – kuglerne har en robust skal og den er mærket med “GI Sportz” logo, – så banen kan genkende sine egne paintballkugler.

De nye cartoner er stærkere, men i et rugt genbrugspap (nemmere at bære i stakke) og har mere udlejningsvenlig grafik.

Kuglerne er miljøvenlige og vasker bedre ud af banens materiel.

Skallerne er i klare,  pæne og levende fyldfarver som efterlader en tydelig markering som også let lader sig rengøre, – god udvaskning på næsten alle banens materialer.

Kuglen sælges ikke til private, – kan kun købes på rigtige paintballbaner.

Om vinteren findes Field Class som vinterkugle (Frostbite), Således ingen grund til at lukke banen om vinteren.

Field er ikke en discountkugle, – men markedets bedste allround banekugler.

Vi sammenligner det med “Husets Vin”, – hvis man som kunde ikke kan vælge andet, så skal denne vare være den bedste til formålet.

Hvis den bane du spiller paintball på, ikke bruger Field, – kan du jo foreslå dem att bruge disse.

Field Class – Banekugler – .68 Cal

Paintballs specielt til banebrug, intet salg til private En kvalitets paintball perfekt til udlejningsbanebrug. Mens kuglen er konkurrencemæssigt prissat er denne kugle fremstillet efter høje kvalitetsstandarder for at sikre god konstanthed og den rette grad af rundhed, ensartethed og robusthed til brug for udlejningsbanerne. Evnen til at genoprette når den har været udsat for dårligt klima er langt over middel, – kuglerne har en robust skal og den er mærket med “GI Sportz” logo, – så banen kan genkende sine egne paintballkugler. De nye cartoner er stærkere, men i et rugt genbrugspap (nemmere at bære i stakke) og har mere udlejningsvenlig grafik. Kuglerne er miljøvenlige og vasker bedre ud af banens materiel. Skallerne er i klare,  pæne og levende fyldfarver som efterlader en tydelig markering som også let lader sig rengøre, – god udvaskning på næsten alle banens materialer. Kuglen sælges ikke til private, – kan kun købes på rigtige paintballbaner. Om vinteren findes Field Class som vinterkugle (Frostbite), Således ingen grund til at lukke banen om vinteren. Field er ikke en discountkugle, – men markedets bedste allround banekugler. Vi sammenligner det med “Husets Vin”, – hvis man som kunde ikke kan vælge andet, så skal denne vare være den bedste til formålet. Hvis den bane du spiller paintball på, ikke bruger Field, – kan du jo foreslå dem att bruge disse.