.50 Cal FT50 Tippmann

Tippmann FT50

FT50 benytter samme design af den populære FT12 med en flip top – der adskilles uden brug af værktøj – men mindre design og med nye interne dele og breech til .50 Cal paintballs.

Der er mange fordele ved .50 cal spil herunder en lavere vægt, mindre anslagsenergi og mindre snask at rengøre.

Da FT50 er hurtig at fylde med maling, den mindre loader indeholder over 200 paintballs men den samlede vægt er meget lavere. Det giver også en lavere effekt / anslagsenergi, der vil appellere til yngre spillere – nybegyndere ikke bare piger, – men en generelt mildere måde at spille paintball på.

Flip- top design gør løbende vedligeholdelse let og hurtig. I forhold til .68 kaliber maling – er .50 kaliber kuglerne har lavere omkostninger til fragt, tager mindre lagerplads, og resulterer i mindre maling at rydde op.

Alle disse aspekter af FT- 50 vil i sidste ende bidrage til bundlinjen ude på paintballbanerne.

FT- 50 leveres komplet med en mindre .50 cal loader og vil blive solgt til samme pris som FT12.

Vi vil have begrænset udbud (hjemtages på bestilling) i højsæsonen har vi varer fra Tippmann hver 14. dag, – sælges til baner i hele Scandinavien.

Grundlæggende sammen våben som .68 cal Tippmann FT12 som er beskrevet grundigt på vores www, – der er også banehjælp til værkstedet.

Dette foto er fra seneste leverance til en bane, – våbnet er lette en kende og der er kommet orange grebskaller på pistolskæftet. Bemærk 2000 stk kasserne størrelse, – som et gammeldags rugbrød og vejer 2,4 kilo.

Anslagsenergien er 5 Joule, – fin til junior- og  nybegynder arrangementer, – som med så meget andet, – start forsigtigt.

Indhent tilbud

.50 Cal FT50 Tippmann

FT50 benytter samme design af den populære FT12 med en flip top – der adskilles uden brug af værktøj – men mindre design og med nye interne dele og breech til .50 Cal paintballs. Der er mange fordele ved .50 cal spil herunder en lavere vægt, mindre anslagsenergi og mindre snask at rengøre. Da FT50 er hurtig at fylde med maling, den mindre loader indeholder over 200 paintballs men den samlede vægt er meget lavere. Det giver også en lavere effekt / anslagsenergi, der vil appellere til yngre spillere – nybegyndere ikke bare piger, – men en generelt mildere måde at spille paintball på. Flip- top design gør løbende vedligeholdelse let og hurtig. I forhold til .68 kaliber maling – er .50 kaliber kuglerne har lavere omkostninger til fragt, tager mindre lagerplads, og resulterer i mindre maling at rydde op. Alle disse aspekter af FT- 50 vil i sidste ende bidrage til bundlinjen ude på paintballbanerne. FT- 50 leveres komplet med en mindre .50 cal loader og vil blive solgt til samme pris som FT12. Vi vil have begrænset udbud (hjemtages på bestilling) i højsæsonen har vi varer fra Tippmann hver 14. dag, – sælges til baner i hele Scandinavien. Grundlæggende sammen våben som .68 cal Tippmann FT12 som er beskrevet grundigt på vores www, – der er også banehjælp til værkstedet. Dette foto er fra seneste leverance til en bane, – våbnet er lette en kende og der er kommet orange grebskaller på pistolskæftet. Bemærk 2000 stk kasserne størrelse, – som et gammeldags rugbrød og vejer 2,4 kilo. Anslagsenergien er 5 Joule, – fin til junior- og  nybegynder arrangementer, – som med så meget andet, – start forsigtigt. Indhent tilbud