Empire E-mesh Softair

Empire Mesh

Her er E-MESH-Airsoft-maskesystemet, bygget i partnerskab med Empire, – specifikt til Airsoft’s sport. Vælg; Taktisk sort, eller en af de andre friske farvekombinationer.

Rød Empire E-mesh.

I danmark er vi ikke underlagt love- og -regler for krigsleg, – så vi har ikke det store behov for at have decideret sportsmasker til softair, – men det har man i andre lande og da var det da nærliggende at have nogle af disse nye masker, – med lidt spræl i, – uanset om du er speedballspiller eller bare vil have noget grej der er lidt Federe og meget mere sikkert end de tvivlsomme og 2-delte løsninger, – da er E-mesh bestemt værd at prøve, – så kom og få en på hovedet…

Empires E-mesh-maske har forvrængningsfrit dobbeltglas (thermo-linse), hurtig at skifte, uden brug af værktøj, der er beskyttende og åndbar nederste mesh nederdel, der giver god kommunikation.

Teknologien i glas og ramme er hentet i Empires Ventz og Helix-serie er gennemtestet og grundigt afprøvet, – systemet har været på markedet i en årrække, – det  nye på E-mesh er netop metalnettet foran underansigtet og en bedre ørebeskytter.

Komforten er yderligere forbedret med termo-skum ved ørerne, hypoallergenisk ansigtsskum og en kraftig og tyk elastik rem med pletter af silicone der holder fast på hår og hoved, – den sidder rigtigt god fast.

Ultra limited edition maske, – med perlemors hvid ramme og specialglasset: perlemor.

Komfortabel maske, – hvor man bevarer kommunikationen, – man kan råbe og skrige i masken, – uden at råbe sig selv direkte ind i ørerne.

Bemærk at glasset er meget sort og rødfarvet, – men at vi her har en lys bagrund og masser af lys til hjælp, – når der er ansigt bagglasset og normale lysforhold, – er glasset limousinesort.

Empire E-mesh er fremstillet specielt til softair spil, – overholder og overstiger kravene til beskyttelsesmasker under amerikanske ASTM og CE.

Størrelsesmæssigt har hele Empires Helix-design, – været et smut i computeren og målt på ansigter, – her vil denne maske være en af dem der passer til fleste forskellige hovededer.

I Helix systemet har vi masker fra ca 299 kr. Løse glas, – single og thermal med klare glas er udyre, – glassene der er nemme hurtige og nemme at skifte koster ikke alverde

Dugger du dine glas, – er flere glas til samme maske en rigtigt god løsning.

Farven på selve maskerammen fylder ikke alverden. Det ses måske bedre ar masken har en farve, – når man ser maskerne oppefra?

Kun maskens øverste del har en “farve” for- og bagfra er masken neutralt sort, – man kan købe løse elastikker og ekstra glas til Felix-systemet.

Planen var at Empire skulle lave disse modeller:

  • Sort – med mørkt thermoglas.
  • Blå – med blåt spejlglas, thermo.
  • Hvid – med guldfarvet spejlglas, thermoglas.
  • Rød – med ildfarvet spejlglas (ligner guld, – men har 4 farver), thermoglas.

Men, – Hvid maske har i stedet fået et glas der minder lidt om perlemor, – det er uhyre frækt at se på, – men er altså desværre ikke guldfarvet, – det er en ultra limited edition.

Hvid maske med guldfarvet termoglas? Det kiksede lidt her, – Vi elsker den slags specialudgaver. Med vores kendskab til produktionen, – skal denne maske leveres med et almindeligt klart thermoglas.

Der er friske forsyninger hele tiden…

Empire E-mesh Softair

Her er E-MESH-Airsoft-maskesystemet, bygget i partnerskab med Empire, – specifikt til Airsoft’s sport. Vælg; Taktisk sort, eller en af de andre friske farvekombinationer. Rød Empire E-mesh. I danmark er vi ikke underlagt love- og -regler for krigsleg, – så vi har ikke det store behov for at have decideret sportsmasker til softair, – men det har man i andre lande og da var det da nærliggende at have nogle af disse nye masker, – med lidt spræl i, – uanset om du er speedballspiller eller bare vil have noget grej der er lidt Federe og meget mere sikkert end de tvivlsomme og 2-delte løsninger, – da er E-mesh bestemt værd at prøve, – så kom og få en på hovedet… Empires E-mesh-maske har forvrængningsfrit dobbeltglas (thermo-linse), hurtig at skifte, uden brug af værktøj, der er beskyttende og åndbar nederste mesh nederdel, der giver god kommunikation. Teknologien i glas og ramme er hentet i Empires Ventz og Helix-serie er gennemtestet og grundigt afprøvet, – systemet har været på markedet i en årrække, – det  nye på E-mesh er netop metalnettet foran underansigtet og en bedre ørebeskytter. Komforten er yderligere forbedret med termo-skum ved ørerne, hypoallergenisk ansigtsskum og en kraftig og tyk elastik rem med pletter af silicone der holder fast på hår og hoved, – den sidder rigtigt god fast. Ultra limited edition maske, – med perlemors hvid ramme og specialglasset: perlemor. Komfortabel maske, – hvor man bevarer kommunikationen, – man kan råbe og skrige i masken, – uden at råbe sig selv direkte ind i ørerne. Bemærk at glasset er meget sort og rødfarvet, – men at vi her har en lys bagrund og masser af lys til hjælp, – når der er ansigt bagglasset og normale lysforhold, – er glasset limousinesort. Empire E-mesh er fremstillet specielt til softair spil, – overholder og overstiger kravene til beskyttelsesmasker under amerikanske ASTM og CE. Størrelsesmæssigt har hele Empires Helix-design, – været et smut i computeren og målt på ansigter, – her vil denne maske være en af dem der passer til fleste forskellige hovededer. I Helix systemet har vi masker fra ca 299 kr. Løse glas, – single og thermal med klare glas er udyre, – glassene der er nemme hurtige og nemme at skifte koster ikke alverde Dugger du dine glas, – er flere glas til samme maske en rigtigt god løsning. Farven på selve maskerammen fylder ikke alverden. Det ses måske bedre ar masken har en farve, – når man ser maskerne oppefra? Kun maskens øverste del har en “farve” for- og bagfra er masken neutralt sort, – man kan købe løse elastikker og ekstra glas til Felix-systemet. Planen var at Empire skulle lave disse modeller:
  • Sort – med mørkt thermoglas.
  • Blå – med blåt spejlglas, thermo.
  • Hvid – med guldfarvet spejlglas, thermoglas.
  • Rød – med ildfarvet spejlglas (ligner guld, – men har 4 farver), thermoglas.
Men, – Hvid maske har i stedet fået et glas der minder lidt om perlemor, – det er uhyre frækt at se på, – men er altså desværre ikke guldfarvet, – det er en ultra limited edition. Hvid maske med guldfarvet termoglas? Det kiksede lidt her, – Vi elsker den slags specialudgaver. Med vores kendskab til produktionen, – skal denne maske leveres med et almindeligt klart thermoglas. Der er friske forsyninger hele tiden…