Zippo håndvarmer 12 timer

ISBZ-40365

Lommevarmer “12-Hour Hand Warmer” fra Zippo – er alletiders gaveidé der luner, – en af den slags ting som man godt kan tåle at have et par stykker af…

Zippo Hand Warmer er et lille benzinfyr til lommen, – det er den perfekte løsning til jægeren, soldaten, fiskeren, klatreren, HJV eller hardball/paintball spilleren, gadefejeren – kortsagt alle som er ude når det er koldt.

Med håndvarmeren, hvis størrelse passer perfekt til en lomme, kan hænderne holdes varme i op til 12 timer.

Håndvarmeren er næsten lugtfri (ved anvendelse af Zippo lighterbenzin).

Påfyldningskop / doseringsmål og varmepose medfølger. Stofposen med snoretrækslukke, – hjælper med varmefordeling og sikrer at man luner sig, uden at lommevarmeren er for varm. Posen er af et velour-lignende materiale som er blødt, – men også lidt stidt, dette sikrer at lommevarmeren ikke karter rundt.

Den katalytiske brænder er en forbrugsvare, – man kan købe løse brændere.

Brænderen kan bruges mange gange, alt efter hvordan og hvor længe den bruges. Udskift den regelmæssigt, – den holder ca 70-80 antændinger – altså omkring 900 timer. Brænderen kan let udskiftes med en ny, når den er brugt op.

Lommevarmeren er ikke dækket af den klassisk Zippo-garanti, men det er velfungerende og holdbar lommeløsning. Bruger man den 12 timer dagligt vil brænderdelen være brugt op på blot 2,5 måned, – men ved brug på lidt skovture og snefejning et par gange om året, – vil den virke i mange år.

L​​​​​​ighter-væske medfølger ikke og skal købes seperat!

Zippos lommevarmer er nem at bruge – og den er dejlig at have i lommen.

Zippo håndvarmer 12 timer

Lommevarmer “12-Hour Hand Warmer” fra Zippo – er alletiders gaveidé der luner, – en af den slags ting som man godt kan tåle at have et par stykker af… Zippo Hand Warmer er et lille benzinfyr til lommen, – det er den perfekte løsning til jægeren, soldaten, fiskeren, klatreren, HJV eller hardball/paintball spilleren, gadefejeren – kortsagt alle som er ude når det er koldt. Med håndvarmeren, hvis størrelse passer perfekt til en lomme, kan hænderne holdes varme i op til 12 timer. Håndvarmeren er næsten lugtfri (ved anvendelse af Zippo lighterbenzin). Påfyldningskop / doseringsmål og varmepose medfølger. Stofposen med snoretrækslukke, – hjælper med varmefordeling og sikrer at man luner sig, uden at lommevarmeren er for varm. Posen er af et velour-lignende materiale som er blødt, – men også lidt stidt, dette sikrer at lommevarmeren ikke karter rundt. Den katalytiske brænder er en forbrugsvare, – man kan købe løse brændere. Brænderen kan bruges mange gange, alt efter hvordan og hvor længe den bruges. Udskift den regelmæssigt, – den holder ca 70-80 antændinger – altså omkring 900 timer. Brænderen kan let udskiftes med en ny, når den er brugt op. Lommevarmeren er ikke dækket af den klassisk Zippo-garanti, men det er velfungerende og holdbar lommeløsning. Bruger man den 12 timer dagligt vil brænderdelen være brugt op på blot 2,5 måned, – men ved brug på lidt skovture og snefejning et par gange om året, – vil den virke i mange år. L​​​​​​ighter-væske medfølger ikke og skal købes seperat! Zippos lommevarmer er nem at bruge – og den er dejlig at have i lommen.