Søg
Avanceret søgning
 
07-11-2019 11:51:54

Back-up knife Schmeisser kort

Schmeisser´s back-up er en smart kompakt foldekniv i moderne kreditkortformat, - fremstillet af velafprøvede og stærke materialer, - kniven er vist på TV, i reklamefilm, - og er beskrevet i alverdens blade og magasiner.

Kreditkort foldekniv schmeisser

Kassetten er fremstillet af polypropylen et af de stærkeste halvhårde plastmaterialer.

Kreditkort foldekniv schmeisserKlingen er af en ståltype der bruges til skalpeller, - det er et hårdt og sprødt klingestål.

Kreditkort foldekniv schmeisser

  • Klingen er; skarp, sort, af høj kvalitet og hele 6,5 cm lang.
  • Kreditkort størrelse i bredde og længde, - fylder som 2 kort i tykkelsen.
  • Vægt under 15 gram (som 40 stk normale papirclips - eller en tom alu-øldåse).
  • Knivens polypropylencover foldes om bladet og udgør skæfte, - når klingen er slået ud.
  • Fremvist og beskrevet i mode- og mandeblade Verden rundt, - som et innovativt design.
  • En god extra rejsekammerat, - der klarer snitte og skæreopgaver, når du er på farten.
  • Prisen er lav nok, til at man køber mere end een, - en fin gave.

Kreditkort foldekniv schmeisser

Kreditkortfoldekniven passer ned i tegnebogen, der er ikke tale om noget mordvåben, - men om et smart overlevelsesværktøj, - på lige fod med andre producenters tilsvarende EDC-løsninger.

Kniven passer i pung eller tegnebog, - godt gemt af vejen. Knive af denne type er noget man finder frem af nød, - det er når der skal snittes en pind, - tages en grat, skæres et æble eller pilles en appelsin og når ungernes snørebånd driller på skovturen, - at dette værktøj er godt at have ved hånden.

Schmeisser Backup foldekniv

Kniven leveres skarp og når man sammenliger klingens kvalitet med den plastickassette den sidder i, - er det en overraskende fornemmelse at skære med kniven, for den kan rent faktisk skære og holder sig skarp længere end man måtte forvente.

Bladet er fastlåst af en låsepal der er nem at dreje til og fra, - låser klingen fast i kassetten, - sådan at man kan have den i selv en krummerik af en tegnebog, - uden at komme galt afsted.

Glimrende back-up kniv til både lady og gentleman, - praktisk sag der ikke giver buler i bukserne.

Det med småt:

  • Kniven er ikke til hverdagsbrug, - men back-up for en bedre kniv. Dertil er dens greb lidt for tyndt og den er for langsom at folde ud.

Når den har været foldet ind og ud, - er den ikke nødvendigvis helt "plan" som et kreditkort. Prisen, - i forhold til knivsbladet og nyttegraden burde den koste mere.

Schmeisser Backup foldekniv

Den er ikke hurtig at trække frem, - ud af tegnebogen, dreje låsen, folde klingen ud, - låse bladet med skæftets omfold. Men i en nød-situation, - hvor en normal kniv er tabt og der er langt hjem - er dette nok et af de smarteste førstehjælpsredskaber man kan eje.

Flip, Flap, Klar...!

Hvis du ikke har et anerkendelsesværdigt formål med at have en sådan kniv med dig, - skal du lade den blive derhjemme.

Schmeisser´s Back-up Knife
Varebeskrivelse: Antal: Burde koste: Normalpris: Samlet pris:
Back-up knife 1 Stk 189 133,- 133,- +
Back-up knife 3 Stk 567 399,- 299,- +
Spar
30%

Varenr: Schmeisser

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  ·  Kreditkortknive  ·  Ny lov om Peberspray i private hjem  ·  Kan købes i butikken, medbring Billed-ID  ·  Pebersprays må kun haves i eget hjem  ·  Opbevares uden for rækkevidde af børn  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  Ny lov om knive med mange nye spændende enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Besøg butikken  ·  Demo og brugte våben frasælges  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-  ·  Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,-  ·  Børnebuegrej  ·  Peberspray  ·  Visitkortknive  ·  Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·  Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,-  ·  Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern · Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  · Camoflagenet i metermål  · Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  Peberspray  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner  ·  Softair  ·  Lygter  ·  Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr  ·  Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug  ·  Overskudsvarer  ·  Sværd  ·  Sabler  ·  Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr  ·  Håndjern  ·  Værksted  ·  Våbenolie, fed og andre plejemidler  ·  Økser  ·  Leatherman Tools  ·  Heckler & Koch Softair  ·