Søg
Avanceret søgning
 
05-07-2018 17:33:01

Om Gamo Luftvåben

Precision en aire compromido:
El Gamo, har formået at nytænke, udvikle og producere luftvåben-løsninger igennem et par generationer. Idag hedder fabrikken bare GAMO

Gamo logo Arms Gallery


El Gamo har forstået at holde omkostningerne nede på flere fornuftige områder, - hvilket alt i alt, resulterer i et godt gennemtænkt produkt, der burde koste mindst 25% mere, når man ser på præstation, kvalitet og pris.


Visse modeller, har hoveddele af ABS-kunstfiber, der også bruges i moderne bilmotorer, - alle dele der belastes mekanisk er overdimensionerede og er fremstillet af stål og rustfrit stål, hvor det er nødvendigt.

El Gamo har i en årrække samarbejdet med engelske BSA, og i 1998 købte og overtog El Gamo, det hæderkronede engelske luftvåbenhus; BSA.

Englænderne og spaniolerne fik på relativt kort tid formået at sammensmelte deres kompetenceområder, - det er der kommet en række nyheder og moderne tiltag på også klassiske modeller.

Funktion og Teknologi:

Se video SWA

Se video CAT

Se video Whisper

Se video Whisper Maxxim

Se video Bull Whisper

Gamo logoer til funktions- og produktbeskrivelser

IGT MACH 1. MAKSIMALT TRYK OG KONSTANT HASTIGHED:

Gamo lancerer hermed deres seneste system - IGT MACH 1. Baseret på den banebrydende IGT platform erstatter MACH 1 den konventionelle fjeder-teknologi med en gascylinder. IGT MACH 1s 33 mm cylinder leverer højere hastighed og derved bedre gennemslagskraft. For ikke at nævne det grebsvenlige ladegreb og det konstante tryk, som sikrer ensartede skudbilleder skud efter skud.

Ønsker du:

  • Større kraft
  • Mere præcision
  • Mindre vibration
  • skal du søge Gamo med IGT MACH 1 indeni.

https://youtu.be/lFmTM2GUnfA

 

Gamo logoer til funktions- og produktbeskrivelser

CAT (CUSTOM ACTION TRIGGER)  - justerbart aftræk for højeste præcision.

Gamo hæver barren endnu en gang med den revolutionerende C.A.T. (Custom Action Trigger). For første gang tilbyder Gamo et justerbart aftræk. Du er nu i stand til selv at justere forreste og bagerste position på dit aftræk. Løsn blot justeringsskruen på forreste position, og aftræksvandringen øges. Hvis der ønskes en kortere vandre-længde, skal du blot spænde den samme skrue for at reducere vandre-længden på forreste position. Justering af bagerste position foretages lige så nemt - løsn justerings-indstilling for at øge vandre-længden på bagerste position eller formindsk den ved at skrue i det samme justeringspunkt.

https://youtu.be/2dGwtRk-Okk

 

Gamo logoer til funktions- og produktbeskrivelser

IGT SYSTEM - Inert Gas Technology. forbedrer hastighed og præcision, mindsker vibration!

IGT sikrer dig optimal hastighed og præcision! Forbederer din skyde-oplevelse med IGT (Inert Gas Tenchnology). IGT er en ny teknologi fra Gamo, der sikrer dig god skydning, mindre mekanisk larm. Teknologien bag IGT består af en trykluftdrevet cylinder, der erstatter det traditionelle fjeder-system, hvilket nu giver skytten en forbedret hastighed, mindre vibration, mere stabilt tryk og en konstant og jævn ladegrebs-præstation. IGT er en af Gamos seneste teknologier, der hjælper dig med en forbedring af din skyde- og jagt-præstation. Mekanikken svarer til den gascylinder der hjælper med at løfte bagsmækken på en bil, - når cylinderen presses sammen vil den rette sig ud, - som en fjeder.

https://youtu.be/R7SsqJWTQdU?list=U

 

Gamo logoer til funktions- og produktbeskrivelser

RRR (RECOIL REDUCING RAIL). Maksimer din kikkerts levetid.

Gamo baner vejen med den nyeste våben-teknologi specielt designet til kraftige luftvåben og leverer her det banebrydende Triple R-koncept (Recoil Reducing Rail). Udviklet til at dæmpe rekylen og beskytte din kikkert mod den kraftige påvirkning fra den intense rekyl, som kraftige luftvåben udvikler. Recoil Reducing Rail bruger en patent-anmeldt, to-delt aluminiums-konstruktion adskilt af en dobbelt polymer afstiver, som absorberer stødbølgerne. Med Recoil Reducing Rail reduceres rekyl på de indvendige dele på kikkerten med næsten 100%. Det er en god funktion og når man ikke lader meget dyre luftriffelkikkerter medfølge i Gamo´s combo-pakker er RRR en god løsning til at kikkerten ikke bliver basket i stykker med det samme.

Skytten kræver:

  • Kikkert-pålidelighed
  • Reduceret vibration
  • Præcision
  • Triple R (Recoil Reducing Rail) - forlænger din kikkerts levetid.

https://youtu.be/kj0fYvjIwNc

 

Gamo logoer til funktions- og produktbeskrivelser

WHISPER MAXXIM. Integreret lyddæmper.

Gamos Whsiper Maxxim-teknologi består af et riflet stålløb med en integreret lyddæmper placeret inden i mundingen. Denne lyddæmper dæmper effektivt lyd og reducerer støj. Dette fantastiske system er ekstremt effektivt og let på grund af designet på de indvendige luftkamre og den syntetiske konstruktion. Gamo, endeløs innovation! Patent-anmeldt.

https://youtu.be/VgLeYOPlPpU

 

Gamo logoer til funktions- og produktbeskrivelser

WHISPER FUSION. "Det mest stille af de stille".

Den seneste lyddæmpende teknologi fra Gamo med dobbelt integreret lyddæmper. Gamo introducerer "The Quietest Quiet Gun" (den mest stille af de stille) luftvåben med lanceringen af den nye Whisper Fusion teknologi. Denne teknologi består af en dobbelt integreret lyddæmper, hvilket gør riflen op til 89,5% mere stille end et standard luftvåben: kuglen passerer gennem to forskellige kamre, hvilket komprimerer og forhindrer udvidelse af støj. Gamo har integreret Whisper Fusion-teknologien i de nye Whisper Fusion og Whisper Fusion Pro luftvåben, hvilket gør dem til de mest stille Gamo luftvåben, der nogensinde er blevet produceret. De lyddæmpende teknologier fra Gamo, som var nogen af de første, der introducerede lyddæmpende teknologier inden for for luftvåbens-teknologien, er kendt blandt tusinder af skytter i hele verden.

https://youtu.be/_h7DObX3kP

 

Gamo logoer til funktions- og produktbeskrivelser

BULL WHISPER. Det stille våben med Bull Barrel.

Bull Whisper - den nye lyddæmpende teknologi fra Gamo. Den nye "Bull Barrel" integreret lyddæmpende teknologi NS-52: designet til stille jagt. NS-52 er den nye lyddæmpende teknologi fra Gamo. Bull Whisper har dæmpnings-funktion integreret i "Bull"-løbet. Denne nye teknologi resulterer i ett stilistisk let design på et fluted polymer riflet løb i stål. NS-52-løbet er slankere end Whisper, hvilket skaber en bedre vægt-balance i våbenet og og inkorporerer adskillelige støjdæmpende kamre, hvilket giver en bedre dæmpning end med et standard luftvåbensløb. Den nye Bull Whisper gør dig til en stille jæger.

 

Gamo logoer til funktions- og produktbeskrivelserSAT - Smooth Action Trigger.

Kontrol af dit skud som aldrig før med Gamos nye "sprøde" Smooth Action Trigger. Det nye SAT er det nye patent-anmeldte aftrækkersystem udviklet af Gamo. Det er inkorporeret i adskillelige Gamo luftvåben, og denne aftrækker hjælper skytten med at opnå et mere præcist skud. SAT er en specialfremstillet aftrækker designet til jagt- og mål-skydning og får dig til at skyde som en professionel. Det har et problemfrit acion aftræk, det maksimerer præcision og har en ren, "sprød" følelse. SAT er udviklet i en mørk grå farve, og bogstaverne SAT er indgraveret på begge sider af aftrækkeren, hvilket giver et stylet udseende på dit Gamo luftvåben. 

https://youtu.be/u4hUoogJj3I?list=UUo

 

Gamo logoer til funktions- og produktbeskrivelser

SWA - The Shock Wave Absorber. Øger rekyl-dæmpning.

Den nyudviklede rekyldæmpende bagkappe fra GAMO er blevet udviklet for at hjælpe dig med mindre rekyl. Den nye rekyl-bagkappe er blevet testet i GAMO laboratorierne for at forbedre dæmpnings-raten (kg) og rekyl-afstanden (mm). Resultatet er blevet, at SWA leverer op til 74% mere rekyl-dæmpning end standard-rekyl-bagkapper. Det er takket være det nye design og de tre aftagelige indstik, der er blevet inkorporeret i bagkappen. Skytten kan nu justere rekylen i henhold til sin egen specifikke præference. Patent: PCT/09382165.0.

 Justerbart kindstykke - luftvåbenet kan tilpasses skytten.

Opdag hvor let og komfortabelt, det er at ramme dit mål, når dit luftvåben passer perfekt til dig. Det justerbare kindstykke gør det muligt for dig at afstemme din sigtelinje med den påmonterede optik for optimal præcision.

https://youtu.be/u4hUoogJj3I?list=UUos

 

TruGlo sigtemidlers logo

TRUGLO - perfekt under alle forhold.

Revolutionerende fiberoptik-sigte. Truglo producerer den klareste fiber-optik, der giver dig et klart og pålideligt billede under alle forhold. Det røde front-sigte parret med grønt eller gult bagsigte giver hurtig oplysning af målet, når du har allermest brug for det.

Læs mere om TruGlo, fiberoptiske sigter her på fabrikkens hjemmeside.

Lidt youtube indskydningshjælp til faste sigter, - her kan man f.eks lægge mærket til bageste sigtes grønne fiberstave.

Gamo logo Arms Gallery

I OVER 50 ÅR HAR GAMO LYTTET TIL OG FORSTÅET DE TING, DER BETYDER MEST FOR DERES KUNDER: INNOVATION, KVALITET OG SUPERB PRÆSTATION.

Gamos innovation har medført stor anerkendelse fra deres kunder.
Gamos måde at tænke på, gør hele forskellen, fordi de ved, der altid er plads til forbedring. Gamo lytter gerne til forbrugeren, og de imødekommer deres behov så hurtigt
som muligt og tilbyder de bedste produkter til en overkommelig pris.
Gamo er overbeviste om, at den bedste opskrift på at opnå succes er samarbejdet med deres kunder og tillid til deres viden.

Gamo har med deres filosofi høstet en verdensomspændende vækst og
er i dag repræsenteret i 90 lande.

Pris og kvalitet passer noglelunde fornuftigt sammen, - man køber en ny Gamo, - når den gamle er brugt op.


Minimum 18 år

Varenr: Elgamo

Se andre produkter fra samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·