Søg
Avanceret søgning
 
07-10-2015 12:09:32

Pistol scope 2 x 20

Passer også til revolvere, - HW Weihrauchs pistoler er født med en lidt bred kikkertskinne, - som egner sig til montering af f.eks kikkert eller rødpunktsigte.

HW Weihrauch 2 x 20 pistol sigtekikkert

Normale pistolsigter har ingen eller kun en mild grad af forstørrelse, - hvilket er passende fordi man skyder på kort afstand.

Pistol-sigte-kikkerter skal have en anden type af prismer og linser end en traditionelt riffelkikkert, - idet sigtet jo ikke skal have okularet 6-8 cm fra øjet, - men er helt ude i strakt arm.

Indholdet af æsken har ændret sig lidt fra sending til sending, - men basis indholdet er naturligvis en pistolkikkert.

Pistolkikkert med special optik til skydning med pistol i strakt arm, forstørrer 2 gange, - der er tale om et 1-tomme kikkertrør som holdes fast til pistolen med et sæt kikkertringe.

På vores testeksemplar var æsken helt hvid uden grafik, - kikkerten mærket med HW´s logo i guld og et sæt kikkertringe til HWs luftpistoler, - der var ingen unbrachonøgler med, - der var behov for en metrisk 3- og 4 mm nøgle.

Pistolscopet kan naturligvis også monteres på andre våben, - f.eks kulsyrerevolvere og på skinnesystemer til softairpistoler, - der vil være behov for at man tilkøber passende montageringe.

Pistolscopet er udviklet til HW´s luftpistoler, - og dermed kan sigtet godt tålet et hurtigt "gok", - vi tøt dog ikke lægge hovedet på blokken, - for om det også holder på rigtige skydevåben, - det er billigt at forsøge, - men ikke noget vi kan yde en fabriksgaranti for.

Kikkertsigter på luftvåben modtager normalt set et meget hurtigt rekyle som kan ødelægge selv meget fine og dyre kikkertsigter. HW pistolsigte er fremstillet til formålet, - men man må dog forvente at luftpistolen nok holder længere i år og antal skud end sigtemidlet.

Luftpistolskydning med sigtekikkert er morsomt og giver nye udfordringer, - man vil opleve en mere præcis skydning og bruger man f.eks sin luftpistol til hjemmetræning; aftræks- og vejrtrækningsøvelser, - så er det meget enklere at koble cirkulationsmønstret til sin pistolskydning når man har dobbelt forstørrelse af sit skydemål/skydeskive.
Spar
16%

Varenr: HW Pistol Scope
Vejl.pris: 1.180,-  Nu: 995,-  +

Se andre produkter fra samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår, få tilbage ·