Søg
Avanceret søgning
 
14-11-2023 17:56:12

LaserTag, Combat

Combat LaserTag system, - nu også med Hypershock, - flere modeller, vi starter med slideren TORNADO med udvendige dele af metal...

Tippmann LaserTagTornado er systemets normale basic gun, - god lyd, - godt display, - robust, enkel at programere.

Teknisk oplysinger:

 • Højde  23 cm
 • Længde 60 cm / 70 cm
 • Bredde 6 cm
 • Vægt  2,3 kg

Tippmann LaserTagDomination Box, - som har en teleskopisk lyskilde der hhv skiftes mellem blå og rød, - når enten hold "rød" eller hold "blå" skyder direkte ned i røret, man skal med andre ord, hen til boxen for at påvirke timerne, - den farve der først når 5 minutter har vundet og når tiden er gået, er der tydelig markering med lys og lyd, - lyssøjlen skifter der mellem at vise vindende holdfarve i top og det tabende holds farve med lys i højde med den tid holdet nåede at dominere boxen. Der er tydeligt lydsignal, når tiden er løbet. Man kan godt nøjes med at have én Dominationbox inde på et central sted på banen, - men den optimale funktion er med Domination boxes i begge flagbaser, sammen med en Respawnbox i nærhed, - det skaber det fedeste oplevelse med LaserTag, - kan f.eks bruges på banen ved afsluttende spil.

Tippmann LaserTagLaserTag dommergun, - som kan slukke eller genoplive spillere, - som måske har fået en dårlig start eller har opført sig skidt. Den starter og stopper spillet. Tornado kan benyttes på samme måde i systemets programeringsmodus. Der kræves ikke interfaces eller computer for at bruge Tippmanns nye LaserTag-system.

Øvrigt udstyr, LaserTag stations, ekstra enheder:

 • RESPAWN Vil genopfylde lageret af ammunition og "Liv". Se venligst kortfilm under et spil på banen "Sidcup". Gå til Youtube Clip Drives af 3 stk AA-batterier, bruger ikke meget strøm.
 • MEDIC Ligner; Respawn men med den forskellen, at den giver skytten, som peger på den Medic-boxen, vil den ved skud imod boxen, - give den procentdel "liv" du som baneoperatør, selv sætter. Normalen vil være at kun give 50% mere liv. Den giver ikke ekstra ammo, - det giver et federe spil og er mere realistisk, set ud fra et strategisk synspunkt som "Call of Duty". Drives af 3 stk AA-batterier, bruger ikke meget strøm.
 • FLAG er som capture the flag i f.eks paintball spil, men med den fordel, at spillerne ikke kan komme til at snyde. Hvis en levende spiller gør et vellykket angreb på det modsatte flag, vil hans sensorer hente et signal fra kassen, der sætter ramt-lysene omkring hovedet igang med at blinke med 2 sekunders intervaller. Dette betyder at spilleren bærer "flaget" og vil gøre ham til et mål for fjenden. Hvis han er skudt ud, under hans løb, tilbage til egen base, bliver han elimineret, og hitlysene vender tilbage fra en almindelig flash til en permanent elimineringsvisning som normalt. Mere end en spiller kan fange "flag", hvilket gør det vanskeligere for fjenden, at neutralisere truslen. Når en live-flag-carrier vender tilbage til basen, vil en sirene lyde, - det betyder at spillet er afsluttet, den base der har "mistet sit flag" har tabt. Drives af 3 stk AA-batterier, bruger ikke meget strøm.
 • MINE dette er faktisk en antipersonelmine, der vil fjerne enhver, der vandrer ind i "kill zone". Vi bruger velcro på vores og kan flytte enhederne fra en position til en anden. Strategisk placeret over døråbninger eller f.eks en overhængende gren vil have den ønskede effekt. Hvis en spiller går ind i killzonen, producerer hans pistol en "eksplosion" og viser "Du har sprængt". Drives af 3 stk AA-batterier, bruger ikke meget strøm.
 • DOMINATION BOX Dette er det ultimative "wow factor" enhed spil, der sikrer konstant handling i hele missionen. Den kan bruges alene, eller den bruges sammen med Respawn Stations i hver base, da er dette det ene spil, som spillerne gentagne gange kan komme tilbage i spillet, hvis de bliver tagget ud, - så genoplives de og kan starte forfra. På fabrikkens egen bane sætter de en Dominationbox ind i eventets sidste dette spil som en Grand Final. Drives af genopladeligt batteri.
 • AMMO DUMP er til et mere avanceret spil, hvor spillere bliver sendt ud på banen med begrænset ammunition, så de skal søge efter nye forsyninger for at fuldføre missionen. Ammo Boxen er ekstra ammunition. Drives af 3 stk AA-batterier, bruger ikke meget strøm.
 • ZOMBIE "INFECTION" Dette er en standardfunktion, til anderledes spil, den er indbygget i alle vores LaserTag-guns i dette system, - spillerne "smitter" hinaden.

Tippmann LaserTag, Chris, Bøllehatte og armbind

Download 7-siders tippmann-lasertag-kataklog som .PDF

Udstyret er fremstillet til udlånsbrug, - og særligt med paintballbaner, eventfirmaer, skoler og institutioner i tanken, - det skal være nemt og hurtigt at få skytterne ud på banen, - udstyret skal være robust, - og være uhyre nemt at betjene for udlejeren, - samt logisk og sjovt at bruge for deltagerne.

Komponenterne er robuste, - et eksempel er spiralledningen mellem våben og modtager. På andre systemer er spiralledningen et svagt punkt. På Tippmanns LaserTag guns er ledningen af en type der benyttes på moderne industrirobotter og CNC-anlæg der kører i døgndrift år ud og år ind. Ledningerne er  iøvrigt stik-monteret, man skal ikke lodde for at udskifte de komponenter der med tiden vil have behov for udskiftning.

Det grundlæggende system er sat i produktion 2008, - der er lavet en række produktforbedringer, - henad vejen, - f.eks er de nye modeller mere robuste og programmeringen er mere brugervenlig, - men er kompatibel med udstyr der er sat i drift 2009. En nyhed 2018 er at rødpunktsigtet på våbnet nu er en integreret del af våbnet og at batteriet i våbnet også driver sigtemidlet. Ingen smådele.

Batterierne er NiMh og for visse af de våben der er sat i drift 2009 kører langt hovedparten stadigvæk på det oprindelige batteri. På et fuldt opladet batteri kan man skyde fuldauto non-stop i 12 timer før batteriet er fladt.

Som basisudstyr anbefaler vi Tornado-modellen, - man bør bruge sleve og riffelrem.

 • Sleeve er et neoprene rør (vælg, neutralt sort eller røde / blåt til holdindikering. Røret beskytter dels udstyret, - men er også buffer for et fald, hvis brugeren skulle falde.
 • En riffelrem gør at mindre brugeren har nemmere ved at komme rundt med våbnet og at Laservåbnet ikke bliver smidt/tabt på jorden.

Når udstyret benyttes til udlejning er lejeprisen ca 200-250,- pr person pr ca 2 timers periode. 

Tippmann LaserTag, Chris, Bøllehatte og armbind
LaserTag-spillerne har gun med ledning til hovedbånd, - her er hovedbåndet sat fast i en bøllehat.

Ny model for 2019 er Cyclone som har hus af moderne industrikomposit, - den er lidt billigere at bygge, ca 18%, - så der er lidt at spare på at vælge Cyclones.

Den nye model er kompatibel med de ældre våben, - som nu har ca 10 år på bagen. Cyclone er første våbenserie som også fungerer som Hypershock, - hvor man får elektrisk stød.

Her kan vi se at Tippmann er med inde over, - polymer af denne type bruges også i paintball, - softair og rigtige skarpe våben. Meget robust og lav vægt, kun 1,2 kilo. 

Rødpunktsigtet oven på Cyclone drives af våbnets batteri, - og sigtet er fastmonteret.

CombatLaser understøtter nu også Hypershock, - hvor deltagerne får elektrisk stød, - når man bliver ramt. Dette foregår via ledninger som sættes til patches, - som sættes på kroppen.

Tippmann Lasercombat Cyclone
Kan bruges både med og uden elektriske komponenter i samme spil med Hypershock, - f.eks kan man nøjes med at "padde" de voksne, - sådan at børne kan zappe spillets ældre deltagere.

De elektriske Hypershock-komponenter udlader kun en smule strøm i nogle millisekunder - svarende til halv elektrisk effekt af medicinske Tens-apparater - overføringen foregår via 2 tens-plastre, - som vi ved køb af 5000 stk, kan custom-trykke med banen eller firmaets navn.

Tippmann Combat Laser Games LaserTag guns
Tornado´er til service på vores værksted, - de er nemme at betjene. Det kan godt betale sig at læse manualen, - her kunne vi klare "fejlen" på under 2 minutter.

Links:

Indhent pristilbud, brug gerne listen herunder.

Obs at priserne i listen herunder er detail-værdi ved køb af 1 enhed. Ofte sælges dette udstyr til; eventfirmaer, skoler og ungdomsinstitutioner som handler engros hos os, - da er prisen lavere. Her er manuel ekspedition og vi bruger blot nedst liste til at skabe en overskuelig oversigt. Vi kan fakturere engros til offentligt-EAN. Man kan godt bestille via listen herunder, - vi retter priserne i bogholderiet og vender tilbage med samlet engrospris og en forventet leveringsdato.

Tippmann LaserTag Combat
Varenummer: Varenavn: Varebeskrivelse: Detailpris ved 1 stk:
AK47 AK 47 assault, LaserTag Lasergun, riffel AK 19.100,- +
AMM Ammo Dump, LaserTag Gå til denne box og få flere skud 1.899,- +
CHG Oplader, LaserTag Computerstyret batterioplader til 1 våben 788,- +
CHR Oplader, LaserTag Simpel batterioplader til 1 våben 560,- +
CYC Cyclone Lasergun, den normale til udlånsbrug, plasthus 12.300,- +
DOM Dominationbox, LaserTag Modul med lys og lyd, bliver rød eller blå, når der skydes på den 17.900,- +
FLG Flagstation, LaserTag Digital flagstation til Capture the flag 3.880,- +
HYP Hyper 8, LaserTag Special oplader der lader 8 guns, vedligeholder batterierne 12.000,- +
M4 M4 Sniper rifle, LaserTag Lasergun, riffel M4 19.600,- +
MED Medic station, LaserTag Gå til denne box og dit våben reaktiveres 1.899,- +
NIT Nitro, LaserTag Lasergun, basic økonomimodel 11.100,- +
REF Ref Pistol, LaserTag Dommerpistol 11.700,- +
RES Respawn, LaserTag Gå til denne box og dit våben reaktiveres 1.899,- +
SCR Scoresystem, LaserTag Viser de forsk spilleres point, 11.950,- +
SLG Sling, Lasertag Bærerem i robust kvalitet 259,- +
SLV Sleeve, LaserTag Neoprene rør til fronten, vælg; sort, rød, blå 110,- +
TGT Target Box, LaserTag Målskydnings "modtager" 3.200,- +
TOR Tornado, LaserTag Lasergun, den normale til udlånsbrug, metalhus 14.750,- +
ZOM VIP Zombie Box, LaserTag Udløser Zombiegame 4.400,- +

Varenr: Combat Laser Games

Se andre produkter fra samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·