Søg
Avanceret søgning
 
22-06-2019 10:37:44

Tivoliskydning

Skydeboder!

Vi har flere muligheder for løsning af dette:

  • Metalhaglsluftgeværer med magasin
  • Softairguns til 6 mm BB plasthagl
  • Paintballguns til .68 cal farvekugler
  • Bue og pil
  • Skydeskiver og skydemål
  • Ammunition
  • Slid og reservedele

Skydetelte og -vogne er forskelligt indrettet, - vores bekymring er tilbagespringende hagl, - bortset fra det, er der mange muligheder.

Luftbøsser til udlånsbrug er ikke billige, - men køber man kvalitet fra starten så er det bevist gennem flere generationer at man har en bedre forretning!

Historisk set er Hanel 310-7 og 310-8 med 6 og 12 skuds magasiner og et bolt-action-lignende ladegreb, - ret udbredt. Disse er udgået for længe siden (vi har pæne brugte). Sidste rigtige tivolibøsse er Diana model 30, - sidste jeg erindrer at have solgt til Tivoliskydning kostede en lille bid under 20.000,- disse er heller ikke længere i produktion.

Sommeren dukkede der en ny Diana 30 Tivoliriffel frem, - den står ude i Hunters House, - ligeledes sker det at der dukker let brugte tivolibøsser op, - hør dig for - så ser vi om vi kan finde noget til dig.

----

For - fra nærmere 20 år siden begyndte skydeteltene at se efter andre våben og her er "lys" nok den mest udbredte type ammunition.

Vi har dog solgt forskellige typer soft-airguns og selv efter 32 år med denne type våben (startede 1979), - så er det først fra starten af 90´erne at der kommer fornuftige og brugbare våben.

Vi har rifler og maskinpistoler der er egnede, - og det kan være den slags man bruger i skydeteltet, - sammenlignet med gammeldags skydetelte er der flere heste at spille på.

På softgunsiden findes der masser af våben med magasin; manuelle-, elektriske, gasdrevne- og kulsyredrevne typer, - de lange typer er nemmest at styre i en skydebod. Vi har set skydeboder med soft-air-pistoler i sydeuropa.

På luftbøssesiden findes pre-press luftvåben, - i Danmark er disse normalt meget kraftige, - men til visse markeder med strammere lovgivninger bygges samme luftvåben til et lavt tryk der er egnet til skydetelt.

Vi har et par modeller at trække på, - andre skydetelte er blevet glade for HW100 (HW / Weihrauch) er konkurrent til Diana, - (- PÅ lige fod med at BMW har en konkurrent i Mercedes eller omv), - HW har bygget luftvåben siden 1899, - så de har haft god til at øve sig, - de laver også skarpe våben til jagt og konkurrence, - graden af nøjagtighed er høj.

HW100 har 14 skuds magasin og skyder cirka 450 skud på en tankfuld luft, - fyldes fra en dykkerflaske, - 200 bar fyldeadaptor medfølger hvert våben, - men vi kan bygge en 300 bar adaptor, - så du kan lave mange fyldninger fra flaskerne.

Derudover vælger man almindelige fladhagl og nogle sigtemidler uden forstørrelse.

Til Dyrehavsbakken og i Damhus Tivoli har vi leveret udstyr til skydetelte med .68 caliber paintball, - splatklatter, - dette splatter og giver et godt knald, - paintball var nyt i 1984, - så idag er genkendelsesgraden af disse våben stor, - folk syntes de er sjove til målskydning, - vi leverer til paintballbaner i hele Norden, - og de fleste paintballbaner har en skydebane, så man lige kan øve sig før man går på menneskejagt.

I forhold til i gamle dage har vi rigtigt meget at byde på til skydeboden, - men at bruge et meget billigt gammeldags metalhagls-luftgevær med magasin, kan vi desværre ikke hjælpe med...

Billigste løsning kunne være en bolt-action sniper riffel i soft-air. Eller Dianas 120 skuds BoltAction familieriffel.

Vi plejer at sige at man godt kan piske flødeskum med en gaffel, - men at der idag findes rigtigt mange andre måder at skumme fløden på, - vi har forståelse for at skydeboden drives som forretning, - vi hjælper gerne med at finde en udstyrsløsning, - selve indretningen af skydeboden er helt op til ejeren og myndighedernes krav.

Evt spørgsmål, - ring, skriv eller endnu bedre; kig forbi, - vi har tingene i butikken og du kan få en gennemgang af sagerne og derpå arbejde videre med projektet.

MVH

Kristian W-Petersen,
Arms Gallery

Se andre produkter fra samme mærke

AGS

Læs mere
 

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  ·  Kreditkortknive  ·  Ny lov om Peberspray i private hjem  ·  Kan købes i butikken, medbring Billed-ID  ·  Pebersprays må kun haves i eget hjem  ·  Opbevares uden for rækkevidde af børn  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  Ny lov om knive med mange nye spændende enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Besøg butikken  ·  Demo og brugte våben frasælges  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-  ·  Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,-  ·  Børnebuegrej  ·  Peberspray  ·  Visitkortknive  ·  Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·  Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,-  ·  Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern · Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  · Camoflagenet i metermål  · Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  Peberspray  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner  ·  Softair  ·  Lygter  ·  Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr  ·  Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug  ·  Overskudsvarer  ·  Sværd  ·  Sabler  ·  Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr  ·  Håndjern  ·  Værksted  ·  Våbenolie, fed og andre plejemidler  ·  Økser  ·  Leatherman Tools  ·  Heckler & Koch Softair  ·