Søg
Avanceret søgning
 
08-11-2019 22:25:00

Hinderer Rescue - Redningskniv

Enhåndsbetjent foldekniv med solidt greb, godt stål, seleskærer og glasknuser. Professionelt redningsværktøj, - her er tænkt politi, ambulance, brandmand og færdsel ind i een og samme kniv

Gerber Hinderer Rescue sikkerheds rednings foldekniv 22-41534

Konstrueret til de modige sjæle, der løber ind i ilden, når de fleste andre løber ud, - da kan denne kraftige kniv håndteres med en handskehånd og bruges i livredningssituationer.

Hvis du skal bruge een god foldekniv til arbejdsbrug og du er ligeglad med om den er spids, - så ligger denne enhåndbetjente foldekniv så langt fra at være et våben som overhovedet muligt, - den er tilmed rød.

Gerber Hinderer Rescue redningsfoldkniv 22-41534

Når en bil vender på hovedet og der er en person inde i bilen som hænger med hovedet ned belastes sikkerhedsselen sådan at den ikke kan åbnes med den sædvanlige knap, - da er man nødt til at skære sikkerhedsselen over. Før man skærer selen over skal man sikre sig at personen kommer ned fra den hængende position uden at brække nakken, - når man er klar kan den udspændte sele trækkes over med knivens indbyggede bælteskærer.

Gerber Hinderer Rescue redningsfoldkniv 22-41534

Hvis en person har brækket arm eller ben, - kan man komme til brude ved at skære tøjet op, - det gøres også med seleskæreren som åbner tøjet som var det en lynlås, - uden at man mingelerer rundt på personens brud, - der kan også være behov for denne type kniv ved tøj der er klemt fast i en dør der ikke kan åbnes. Er dette sket snært, - må man skære sig fri, uden at skære i sig selv.

Selve knivsbladet er med stump spids, - denne er da stærkere at bruge som brækjern, skruetrækker eller at bruge i værst tænklige tilfælde; at skære en person ned som har hængt sig.

Hinderer Rescue har integreret nogle af de vigtigste funktioner til redningssituationer, kniven har en krogformet seleskærer, glasknuser og et værktøj til åbning af en iltankventil. Dette er ingen almindelig redningskniv til den almindelige dag på kontoret.

Gerber Hinderer Rescue redningsfoldkniv 22-41534

Glasknuseren sidder bagest på knivskæftet i en solid metalklods der har et tværhul til en håndledsrem.

Gerber Hinderer Rescue redningsfoldkniv 22-41534

Rick Hinderer er både brandmand og knivgeni - og under løsning af det, der for ham er almindelige hverdagsopgaver, - fandt han ud af at sætte flere af redningsværktøjerne sammen til til eet - målet var da at bygge en kniv der kunne betjenes med begge hænder, også når man havde handsker på. 

Dette er ingen almindelig rednings kniv.

Tekniske detaljer:

  • Totallængde: 21,5 cm
  • Bladlængde: 9 cm
  • Sammenfoldet længde: 12,5 cm
  • Vægt: 159 gram
  • Klingemateriale: 7Cr17MoV
  • Bælteskærer, - der let napper en sikkerhedssele uden at snitte passageren
  • Åbner tøj på f.eks fastklemte uden at at skære i den der har noget i klemme
  • Glasknuser
  • Iltflaske nøgle NSN: 5110-01-574-0611

Gerber Hinderer Rescue redningsfoldkniv 22-41534 

Under terrorangrebet 9/11-01 skete det at redningspersonellet ikke kunne finde de drejehåndtag man bruger på iltflaskerne, - derfor er mange amerikanske knive udført med et hul til at åbne/lukke en iltflaske med. Vi har ikke efterprøvet om hullet i skæftet passer til den type flasker vi benytter her i Danmark, - men vi har målt hullet til 6,5 x 16,0 mm og det 7 mm dybt og det kan sikkert bruges på en masse andre vridere.

Spar
11%

Varenr: GER#2241534
Vejl.pris: 1.199,-  Nu: 1.069,-  +

Se andre produkter fra samme mærke

Gerber

Læs mere
 

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  - vi leverer dag til dag med GLS - forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  · Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·   Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-   ·   Hardball   ·   Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  · Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto   ·   Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·