Søg
Avanceret søgning
 
12-10-2022 11:06:55

Ka-Bar TDI - LDK back-up

Lille kniv som f.eks kan syes fast i støvlens snøre, - skulle du have trådt skævt i en klippesprække eller er støvlen er suget fast i mudder, - kan det være nødvendigt at kappe snøren og "ditche" sin støvle for at komme fri.

PT udsolgt.

1478BP støvle
Note fra LDK TDI Knivens designer:

"LDK "last ditch knife" er primært konstrueret som kniv. En kniv, der let kunne gemmes af vejen og medbringes diskret og usynligt, - dog praktisk og tilgængelig, f.eks hvis man blev taget som gidsel. Jeg har rejst meget gennem Sydamerika og var bekymret for kidnapningsforsøg. Der var bare ikke nogen rigtig gode knive på markedet, der nemt kunne gemmes af vejen. Min første tanke var, at jeg ønskede noget, der ikke, var større end et kreditkort, så jeg kunne bære det i en tegnebog, hvis jeg ville. Hvis det skulle fungere, - skulle det være en lille, flad pg kompakt konstruktion. Da jeg havde designet kniven, designede jeg en skede, der kunne være skjult hvor som helst. Jeg lægger flere huller i den, så den kan snøres i en støvle eller monteres med sikkerhedsnåle eller syes fast i et stykke tøj. Jeg har båret min sikkerhedskniv, sat fast indeni min jakkes nederste del af ryggen med sikkerhedsnåle og indenfor min buksetalje omme bag på, når jeg rejser i Sydamerika. På den måde kunne jeg skære mig fri, hvis mine hænder blev bundet eller tapet bag min ryg. På langfart dernede bærer jeg også en, i min tegnebog. Med en profil som størrelsen på et kreditkort kan denne kniv skjules næsten hvor som helst. Sæt den ind under en taktisk vest rem, på en bæresele til en taske, riffel rem, bær den i lommebogen eller den kan sures fast i dine støvlesnørre. Denne backup-kniv er beregnet til at være let tilgængelig som dit "Last Ditch" forsøg på at komme fri når alle andre muligheder og værktøjer er fjernet.

Ka-Bar TDI LDK 1478BP

1478BP ægg

Kniven er spinkel, - men både skarp og spids, - kan
bruges på det, du ikke vil ødelægge dine negle på.


1478BP
Det korte, let vinklede skæftestykke giver godt greb, - selvom det er småt - så er der grebsriller som sikrer at du har godt fat når du skal trække et skær. De 2 huller kan evt snøres med paracord eller en god læderstrop, - en lille løkke, springring eller håndledsstrop, at tage fat i, ville være til gavn for brugeren.

1478BP støvle
Her er knivens skede monteret i snørebåndet på en støvle, - men hullerne i siden kan f.eks også benyttes ved fastgørelse på rem, strop eller til en gjord inde i en rygsæk, - skeden kan også skrues op på undersiden af en hylde eller monteres på en værktøjstavle. Flere kunder har meldt, at det er praktisk at kniven bare kan hænge på en krog i et af de 2 huller. Kniven er meget let og kan også hænge på en lille magnet.

Tekniske data:

  • Total længde: 9,22 cm
  • Bladlængde: 4,14 cm
  • Vægt: 67 gram
  • Type: Skeleton

Klinge data:

  • Længde: 4,5 cm
  • Tykkelse:
  • Materiale: 9cr18 stainless
  • Rockwell: 58-59
  • Blad facon: Wharncliffe
  • Ægg: Glat

Leveres med en hård syntet-skede som klemmer om klingen.

Ka-Bar TDI LDK 1478BP

Designerens noter: Jeg har siden ændret bæremekanismen lidt ved at vedhæfte en lille nøglering. Jeg sløjfer nøglenringen rundt om min bageste bukse bælte loop ved min ryg og smækker kniven indenfor i bukse taljen. Jeg har også sat en lille håndjerns nøgle og håndjernsstuds fra OscarDelta til samme nøgle. Nu, uanset hvordan jeg kan være tilbageholdt (terror, røveri, overfald), har jeg en pålidelig mulighed for at komme fri og flygte.

Uanset, hvor du er i Verden, - sæt dig ind i landets love for at bære kniv, - før du gør dig selv til lovbryder. Mvh, John Brenner, Pensioneret Politi- og militærmand, idag ejer og underviser på TDI

ka-bar-ldk-tdi-støvle-3.jpgFor at kniven kan tages af støvlen, - kan den tøjres oven i støvlens normale støvlehægter, - med et stykke snørebånd eller paracord.

PT udsolgt.

Varenr: KAR1478BP
Pris: 249,-  +

Se andre produkter fra samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·