Søg
Avanceret søgning
 
28-08-2021 17:11:23

Puma Lommekniv (karamelflipper)

Foldekniv med nem og hurtig enhåndsbetjent flipperåbning og låsbart blad, - aftagelig clip på siden.

PUMA TEC skøn og pænt samlet mekanik, - tydeligvis designet i tyskland, - men set til prisen; er foldeknive som denne; samlet i asien, på en rigtigt god knivfabrik.

Vil du have noget der er bedre, i denne stil, - kan du tage et kig på Gerbers amerikanskbyggede "Fastball" der, kan man godt mærke forskel, på håndværk og materialer, når man sammeligner disse 2 fine foldere.

Skøn mekanik der klikker på den rigtige måde, - god linerlock som ligger inde i skæfttet, - låsen har endestop og sidder på en måde, der gør at du ikke påvirker låsen, ved en fejl under skærearbejdet.

Puma 306111 flipperfoldekniv med clip medÅbnes med flipperfunktionen i knives ryg, - eller ved at man bruger den gennemgående store neglerille. Foto; fra en regnvejrsdag i Nybrogade.

Knive af denne type kan godt tåle vand, - men det tekniske knivstål af denne type vil kunne få lidt pletetr, - hvis det ubeskyttede klinge bruges til frugt og grønt, - særligt æbler og tomat er en udfordring som er let at løse, - hold din kniv ren og giv den en dråbe madolie en gang i mellem.

3Cr13-stålet er et godt kinesisk Martensitisk stål (30Cr13 = 0,3% Carbon og 13% Chrom) som er stærkt, varmetåleligt og som også rent hygiejnemæssigt, er udemærket til skærende værktøj som f.eks denne Pumafoldekniv. Klingerne er typisk hærdet til 52 til 54 Rockwell og dermed en kende blødere end de klassisk meget hårde Pumaknive. 3Cr13 er et sparestål, dog uden at det er et dårligt til formålet, - kniven holder skæret og er forholdsvis nem at slibe.

Puma 306111 flipperfoldekniv med clip med
Skæftet sidder på en solid rustfri ramme -  skallerne af karamelfarvet netskåret fingervenligt finstruktureret G10.

Der er udskåret en bue til lillefingeren som er med til, at få vendt en kniv i den rigtige retning, - der er et par dybe hak oppe over bladets aksel, - denne meget lille sænkning og hakkerne + parérstykket gør at man har et rigtigt godt greb om kniven, - sådan at man kan trykke og skære både fremad og bagud, - uden at miste grebet om kniven.

Puma 306111 flipperfoldekniv med clip med
Bemærk at flipper-åbneren udvider parérstykket, når klingen er foldet ud. Her på ternet papir med 5 mm tern.

Puma 306111 flipperfoldekniv med clip med
Knivaksel med med lejer, - som giver et let og hurtigt udslag af klingen. Akslen er tyyk, - hvilket giver en stabil klinge der ikke sidder og vrikker.

Puma 306111 flipperfoldekniv med clip med
Puma´en har en stram lommeclips i rustfrit stål og et snorhul i bagenden af skæftet.

Puma 306111 flipperfoldekniv med clip med
Selvom der er tale om et enkelt stykke mekanik bestående af ca 18 dele, så skal det hele alligevel passe sammen og klikke på den rigtige måde, - og det er her at Puma´tyskerne er særligt skrappe til at stille krav om ensartethed og grundigt samlearbejde ude på fabrikken som laver deres Puma Tec.

Puma 306111 flipperfoldekniv med clip med
Knivens clip er sat fast med 2 gode Torx T7 maskinskruer, godt forankret igennem G10-materiale og den 2 mm tykke stainless ramme. Clippen er monteret ved levering, - kan afmonteres.

Clippen kan bruges til at sætte foldekniven fast i en lommekant eller på kanten af værktøjkassen.

Kniven er perfekt til alle typer håndværk, - samt jagt og lystfiskeri

Puma 306111 flipperfoldekniv med clip med
Pumaknive som denne leveres i en pæn gavesæke af solidt pap med magnetlukke. Så længe lager haves.

Tekniske detaljer:

  • Foldekniv med flipperåbning, eller...
  • Åbning med gennemgående 14 x 6 mm neglerille.
  • Lås:Linerlock med endestop
  • Totallængde: 18 cm
  • Længde sammenfoldet: 10,7 cm
  • Ståltype: Rustfri 3Cr13
  • Tykkelse: 13,3 mm uden clip og 16,5 mm med clip.
  • Klingelængde: 7,3 cm
  • Klingetykkelse: 3 mm
  • Vægt 87-88 gram

Uanset om du køber denne kniv til dig selv, til dit personale eller som gave til en god ven, - så vær vis på, at de bliver imponerede over hvor nemt og hurtig den er at åbne og hvor godt den ligger i hånden.

Spar
20%


Ny Knivlov 2016

Varenr: HER306111
Burde koste: 499,-  Nu: 399,-  +

Se andre produkter fra samme mærke

PUMA

Læs mere
 

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  - vi leverer dag til dag med GLS - forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  · Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·   Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·  Glock gaspistol, pakkeløsning 1.800,-  ·  Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-   ·   Hardball   ·   Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  · Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto   ·   Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·