Søg
Avanceret søgning
 
02-01-2024 13:48:38

Armbrøst til Sugekopper, Bandit med 9 pile

Den originale X-bow fra Barnett - der i 40 år har været markedsledende i rigtige Armbrøster.

Bandit med sugekoppile (bolte) er også designet og udviklet af David Barnett (himself) i midten af 80´erne.

Vi har i nogle år, solgt de billige bambuskopier, - men er vendt tilbage til originalen, - den koster en halvtredser mere, - men skyder mange gange bedre end de andre.Armbrøst til børn der skyder med små sugekoppile med tilhørende skydeskive og 9 pile.

Den populære Bandit børnearmbrøst er en sjov og spændende måde at undervise værdifuld hånd-øje koordination til de unge.

Denne miniature armbrøst er et velbygget legetøj, der vil vare i årevis. Bandit har forreste og bageste sigte (korn/kærv). Vi har erfaret at foreste og bageste sigte kan tages af - måske blive væk, - hvis man vil bruge sigtemidlerne kan man lime dem fast.


Skydeskiven har ændret udseende med tiden... den afbildet type er udformet som dartskive, - når skiven sættes godt fast, på en hård, plan overflade, vil en let fugtet pil sætte sig godt fast på skiven.

Skydeskive i et glat materiale medfølger - den skal glattes ud og sidde på en helt plan overflade for at virke optimalt, - vi har med succes tapet den på indersiden af en rude og skudt på glasset, - spørg dine forældre om det er OK før du giver dig til at skyde.

Som alle andre krumbanevåben, - skal der kompenseres efter afstand, - en evne som er medfødt, - men kræver træning. Står man for tæt på målet, kan pilen (bolten) hoppe af skydemålet og står man længere væk, må armbrøstens forende holdes over målet.

Buen med streng er let at montere, - buen låses fast i baskylen på armbrøsten med en lille skive og en skrue. Strengen kan når den er slidt op, - erstattes med et stykke almindeligt snor.


Armbrøsten er i 2 dele og meget let at samle.


Buen med streng er let at montere, - buen låses fast i baskylen på armbrøsten med en lille skive og en skrue. Strengen kan når den er slidt op, - erstattes med et stykke almindeligt snor.

Skydeskive i et glat materiale medfølger - den skal glattes ud og sidde på en helt plan overflade for at virke optimalt, - vi har med succes tapet den på indersiden af en rude og skudt på glasset, - spørg dine forældre om det er OK før du giver dig til at skyde.

Man kan også bruge andre motiver f.eks en plakat eller større skydeskive bag en glasrude.


Der medfølger 9 sugekop-bolte (safety-suckers), - man kan købe extra og have i reserve.


Boltene har front af sugekopgummi, - kroppen er af plast - afsluttes med styrefaner.


Når den skal affyres trækkes den enkelt tilbage og pilen placeres under pileholderen.

Barnett X-Bows er en af få original designere og producenter af armbrøste, - vi solgte de originale til de blev omfattet af våbenloven - Barnett kendes bl.a for sin modeller; Wildcat, Commando og Trident, - set i 007-filmen og på plakaten til; "For your eyes only".

 

Bandit sugekop armbrøst

Indpakning, udseende og tilbehør har ændret sig igennem årene, vi sørger for at sende sidste nye model.

Vi har sat 18 års aldersgrænse på, - den er legetøj, - men hvis der skal være børn med i legen, - bør det være med, et voksent opsyn.

Bandit Armbrøst
Varetype
Bandit Armbrøst med 9 pile 399,- +
Bandit Gen. 1 Armbrøst med 3 Pile 399,- 299,- +
Extra pile 6 stk fra bulk 149,- 99,- +
Extra pile pr stk 29,- +


Minimum 18 år

Varenr: Bandit Sucker

Se andre produkter fra samme mærke

AGS

Læs mere
 

Tilbehør

Bandit og Stealth sugekop pile

De originale sugekop-pile fra Barnett er de bedste og prisforskellen på original og kopier er ikke …
Læs mere
99,-

Stealth Sugekop Pistolarmbrøst

Bandit Stealth pistol til sugekopper: Plastramme med stålbue Pistolarmbrøsten er designet af folk …
Læs mere
299,-

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·