Søg
Avanceret søgning
 
11-10-2023 13:29:10

Diana 34 EMS OD Jubilæums-sæt 4,5 mm

Kraftig tyskproduceret knækløbs-luftriffel, - et klassisk gevær i moderne aftapning, special jubilæumsudgave fremstillet i 999 nummererede udgaver - alle tiders pakkeløsning og riflen er udstyret med fiberoptiske sigtemidler, med mulighed for montering af kikkert.

Diana model 34 ems od kvalitetsluftriffel i nummereret specialudgave

Diana 34 EMS OD, hvor EMS står for "Easy Modular System" og og OD er farven "Olive Drape" (Militærgrøn) - her byder Dianas teknikere på hidtil usete muligheder og fleksibilitet, ved brug af moderne materialer. Ud over den nye mørkegrønne farve, - kan man også mærke, at det syntetiske skæfte er noget mere robust end normale plastskæfter. Mekanisk kan man f.eks udskifte riflens fjeder til et N_TEC gas-ram-system, som er standard på andre af Dianas luftrifler.

Diana model 34 ems od kvalitetsluftriffel i nummereret specialudgave
Diana 34 EMS er udstyret med TRU´GLO fiberoptiske sigtemidler på et korn-og-kærvsigte, - 2 grønne stave bagest og en tydelig rød forrest. Bageste sigte kan justeres højde- og sideværts. Bageste sigteplade udgør kærven, - denne kan udskiftes med en neutral plade uden huller til de fiberoptiske stave. Vælger man at montere kikkert på sin Diana 34, - kan man tage de faste sigtemidler af og gemme dem væk.

Diana model 34 ems od kvalitetsluftriffel i nummereret specialudgave
Riflens forreste sigte har en rød fiberstav som indsamler lys, der transmiteres til stavens sigtigekorn, som er en lysende plet. Forrest på riflen er der et 1/2-UNF lyddæmpergevind skjult under en gevindbeskytter. Aftagelige lyddæmper kræver en særlig tilladelse, - lyddæmperattrapper er ikke omfattet af lovgivningen. For nogen vil en sådan forlængelse måske ikke ændre lyden noget særligt, men den ville være god at holde på og den ekstra længde ville kunne gøre det endnu lettere, at lade riflen.

Diana model 34 ems od kvalitetsluftriffel i nummereret specialudgave
Riflens sikring skubbes automatisk et lille stykke ud, når geværet lades, - før affyring skal man trykke sikringen fremad, f.eks med tommelfingere - sikringskanppen sidder i midten og kan betjenes af både højre- og venstreskytter.

Mange moderne luftrifler har fået et stykke kikkerskinne klappet oven på, - men på Diana 34 er sporet sigtekikkerten fræset ind i stålet - der er fræst 3 huller ned i cylinderen sådan at gode kikkertringe med indbygget kikkerstop får godt fat i riflen. Dette sikrer at kikkertens montageringe ikke flytter sig i skinnen. I kassen medfølger et par aflange klistermærker som kan benyttes til at dække de huller i skinne, som man ikke benytter. Der er tænkt over selv små detaljer.

Diana model 34 ems od kvalitetsluftriffel i nummereret specialudgave
Dianas logo og riflens serienummer er stemplet i pibens venstre side

Det todelte spændegreb styres af ​​en plastindsats der sikrer at energien trykker stemplet lige baglæns, - Diana 34 er noget lettere at spænde end ældre model 34-35-36, - et fremskridt, der giver er en mærkbart forbedret spændeproces - geværet kan lades og affyres hurtigere.

EMS-serien skal mindre forstås som en ny luftriffel og mere som en ny platform. Kunden kan nu selv foretage ændringer på sit gevær efter købet. Geværet skyder fint som det er ud af æsken, - man behøver ikke gøre andet end at skyde, - men man kan trimme, pille og tune som man lyster.

 • Forbedret spændemekanisme
 • Justerbar pibe
 • Diana N.TEC T06 to-trins - justerbart aftræk
 • Kompatibel med N_TEC gasfjeder (Ej lagervare, men kan hjemtages fra fabrikken).

Riflen leveres med et godt og ensartet N_TEC 06 aftræk, - som er i godt trim. Det er justérbart på 3 stilleskruer - her kan man justere:

 • Det bløde aftræks vandring
 • Aftrækspunktet (let-off)
 • Aftræksvægten

Eller... man kan finde sig i, at det faktisk er indstillet rigtigt fint, af Dianas teknikere.

Diana model 34 ems od kvalitetsluftriffel i nummereret specialudgave
Vi har set rigtigt mange syntetiske riffelskæfter igennem årene, - her har Diana ikke bare revet gammelt fiskenet op af havet og omstøbt det til en kæp på et stykke mekanik, - skæftet er et af de bedste skæfter vi har set på et mekanisk luftgevær. Det er massivt, en smule tungt i forhold til decideret plastskæfter, lidt som træ, bare en smule tungere og rigtigt rart at holde på. 

Tekniske detaljer:

 • Kaliber: 4,5 mm / .177
 • Enkelskuds knækløbsgevær med riflet pibe
 • Fjederkraft
 • Totallængde: 117 cm
 • Pibelængde: 50 cm
 • Ambidextrous skæfte, virker lige godt til højre- som venstrehåndede skytter
 • Vægt 3,4 kg (Voksengevær)
 • N´TEC06 aftrækker, som kan justeres
 • Justérbart korn-kærv-sigte
 • Fræset kikkertskinne med 3 huller til kikkertstop
 • Sikrer automatisk (hurtig afsikring, med tommelfingeren)
 • Udgangshastighed 270 m/sek (Fabriksoplysning)  (267 m/sek målt med almindelige blyhagl)
 • Energi: Fabriksoplyst ca 18-20 Joule (målt i butikken til lige knapt 18 J)

Diana 34 EMS Black Panther knækløbs luftriffel

Diana luftvåben fejrer sit 130 års jubilæum med en moderne grøn udgave af Diana model 34, - et gevær som er den "skrabede" og moderne udgave af Diana 35 fra de gode gamle dage. Der er ikke sparet noget på denne jubilæumsmodel, - den er lavet som hyldest til den Franske Fremmedlegion, - deres logo er lasergraveret på cylinderen, sammen med antal ud af de 999 geværer der er fremstillet. 

Diana model 34 ems od kvalitetsluftriffel i nummereret specialudgave
Samme riffel på alle billederne, - den specielle mørkegrønne farve i dagslys, - suger lyset til sig og bliver nærmest sort (Diana 34 EMS findes også i sort). Thumbholeskæfterne er ofte svære at bruge for personer der har store hænder, - men her kan både den mindre og større hånd benytte samme skæfte. Man har et godt "pistolgreb" holder godt fast på denne Diana.

Diana model 34 ems od kvalitetsluftriffel i nummereret specialudgaveMedfølgende cordura riffeltaske har en passende tykkelse skum der beskytter luftriflen, - tasken har solide bærehåndtag og en rem, - der er solid lynlås på det store og lille tilbehørsrum, - der er et broderet Légion Étrangère logo og der medfølger en meget lille beskeden hængelås af den type som mest fungerer som plombering.

Diana model 34 ems od kvalitetsluftriffel i nummereret specialudgave

Intet luftgevær skyder, uden hagl... vi har samlet et skydeklart kit, bestående af:

 • Diana 34 EMS OF 4,5 mm luftriffel.
 • Etui af Cordura som beskytter under transport.
 • Husets 4,5 mm hagl, tyske Haendler & Naterman glatte fladhagl.
 • Filtpropper til rengøring af løbet.
 • Tragtformet skydekasse 14 x 14 cm skiveholder / hagl-opsamler.
 • Skydeskiver af pap 14 x 14 cm ca 100 stk.
 • Lillebitte hængelås med 2 nøgler.
 • Légion Étrangère patch med hanvelcro.

Diana model 34 ems od kvalitetsluftriffel i nummereret specialudgave
Her ses Diana 34 på tasken med logoer og patch, bemærk at bageste sigtemiddels fiberoptiske satve der suger lys og gengiver 2 grønne prikker som kærv ved skydning - Fremmed Legionens logoer på taske, riffel og patch - under "Diana 34 EMS" kan man svagt skimte at dette er nr 996 ud af 999 fremstillede specialmodeller.

Diana 34 EMS OD
Varenummer: Varebeskrivelse: Burde koste: Pris:
DIA3104013 Diana 34 EMS OD Luftriffel 2.999,- 2.880,- +
DIA3104013 Le Kit Diana 34 + Etui + Skydekasse + Skiver + Hagl 3.464,- 2.999,- +
Spar
11%


Minimum 18 år

Varenr: Diana 34 ENS OD Kit

Se andre produkter fra samme mærke

Diana

Læs mere
 

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·