Søg
Avanceret søgning
 
12-01-2016 23:18:26

11 skud til HPA Softair

6 mm BB Softair, - HPA (High Presure Airsoft).

1. Det er farligt det i laver, - I kan komme rigtigt galt afsted, - vi snakker; lemmer, syn, førlighed og i værste tilfælde har vi dødelig udgang.

2. Det er skidesjovt at få sine våben til at skyde; hårdt, langt og lige - glæden ved at have "forbedret" et våben er enorm. At skyde andre på en afstand de ikke kan skyde tilbage på, ER tilfredsstillende. Det er det også at skyde huller i folk eller deres udstyr, - men det er jo ikke den grundlæggende tanke at I skal skade hinanden.

3. Nogle våben er mere egnet til HPA end andre - våben og magasiner til Co2 er i hovedregel et bedre udgangspunkt end våben der er lavet til gasdrift. At skyde med atmosfærisk luft giver en række fordele i sig selv frem for gas og Co2, - bl.a reduceres egenspredningen og man får en mere ens udgangshastighed fra skud til skud - og man skyder fint om vinteren.

4. Visse våben går i stykker når man passerer 7 bar, det er cirka 100 psi. Nogle våben får nedsat funktion af højere indgangstryk, - andre kommer til at skyde afsindigt godt. Husk at vælge den rette kuglevægt til den energi våbnet producerer.

5. Når man borer i metal, - slår et gevind osv, - så kommer der metalspåner, - disse spåner, - store som små - ødelægger dine magasiner og resten af våbnet, - skyder du dig selv i hånden - kan du redde dig en hel håndful splinter. Oftest resulterer spånerne i utætheder, - ventilsæder der ødelægges og våbnet lækker.

6. Vi sælger jer gerne luftflasker, - vi fylder godkendte store og små flasker og sælger dekanteringsudstyr at fylde fra dykkerflasker med og vi har også slanger og fittings som passer til jeres forehavende, - (og hele kompressoranlæg) men-men-men vi gider ikke ulykker, - og vi sælger ikke færdige ombygningskits. Vi kræver af jer at I er klar over, - hvad det er I rodder med.

7. Normale softairspil, - skyder man på hinanden med 0,5 til 4 jouler, - når man passerer 1,5 J begynder det at blive småfarligt med skydning på huden, - mange baner har derfor max på 120 m/sek med 0,2 gr kugler (1,44 J), - der er også et max på snipers, - der skyder på en større afstand med 2,3 J som max.

8. Hvis du tænder på at lege med trykluftvåben, - og samtidigt skyde hårdt , - så overvej paintball (normal 13-16 J dog op til 30 J), - hovedparten af våbnene er fra start af lufttryksvåben, - er man teknikfreak, - vil man elske de systemer paintballguns er bygget op omkring - nemme og kan ofte skilles helt ad med almindeligt værktøj/fingrene, - computerne inden i er simple og byder på nogle muligheder som er meget interesante. Vi kan RAP4, RAM, Tippmann, Tiberius Arms, Dye Dam osv, - og nogle MilSim og Scenariospillere ville have gavn af at skifte kaliber og energi. Andre skal bare sænke trykket på deres HP-softair - lidt.

9. Softairvåben er hårdt presset teknik, - de er ikke bygget til de højere drifttryk og det er bestemt vigtigt at man får taget spånerne ud af våbnene - ellers er de ødelagt. Den der smører godt - kører godt, - vi har HP-olie, - som i dråbeform er langt bedre, - minimum 4 gange bedre end selv det bedste fedt i kan finde.

10. Hold jer til kendte standarder og komponenter:
  • Fyldeniplen I skruer ind i magasinerne hedder AA (Air America) og er standard på paintball og mange PCP-luftvåben, - de findes med kontraventil. De fleste bruger blot den almindelige AA airfill nipple. Vi har begge dele.
  • Gevindet er 1/8-NPT - man kan købe snit-tappe og bakker - Bl.a i Biltema.
  • Vi bruger også 1/8-BS, - man kan ændre 1/8-BS fittings til 1/8-NPT og få tingene til at skrues sammen uden at fittings flækker.
  • Man kan bruge Loctite 577 eller PTFE-tape til tætning, - nogle bruger 2-komponent Araldit (da skal det være den flexible (elastic) type). Vi har PTFE-tape, - det er nemt og holder tryk med det samme. Flydende typer skal hærde.
  • Palmers Stabilizer er nok mest udbredt som sekundær regulator, - når den virker er den god - (navnet er er det mest stabile). Denne regulator fører vi PT ikke.
  • Slanger kan købes løst, - man skal bruge lidt fittings, - køb komplet "remote kit" så får du; både slangen og nogle af de fittings du skal bruge til en lille penge.
  • Amerikanske DOT-flasker er OK i USA, - de er ikke OK i Europa, - køb dine trykflasker hos os, - vi har øvet os i 20 år. Og vi fylder dem gerne for en lille populær penge.
  • Måleure er 40 mm (for store) og har 1/8-indgang. De kan måle. Små ure er indikatorer (de er ikke præcises og kan ikke måle), - vil du være en haj til dette her, - køber du også måleure og laver en testopstilling.
  • Når du planlægger at bygge dit grej, - så lav en plan, - find en tegning på nettet eller tegn en selv, - så du ved, - hvilke dele du skal bruge.
11. Safety first, - at du slår øjnenen ud på dig selv, - fordi du har limet en 60 bars fitting fast i noget zink - og sat 8-10 eller 60 bars tryk på, - er kun din egen skyld. Det er også din skyld når andre blir skadet af dit udstyr. Tænk på at der er forskel på, - at du står og skyder hjemme i kælderen, - kontra at springe rundt med en tryksat 4 meter lang snoet højtryksslange med fejlmonteret fittings i - det får lidt flere knubs og stød ude på banen. Skyd ikke på andre med et våben du ikke selv skal nyde noget af.

Vi leverer gerne, - når blot I ved, - hvad I skal have. Vi arbejder på en paintballflaske som giver 100 psi ud, - vi vil gerne have tyndere slanger og mindre fittings, - det kommer altsammen, - vi arbejder på det.

Har du gode råd, - billeder af dit udstyr, egne erfaringer, - både gode og dårlige så smid os en mail - så lægger vi det op på vores hjemmeside. Noget materiale vil tjene som fryd og andet som en advarsel for andre.

MVH

Arms Gallery´s
Pneumatik Afd

Varenr: 10 bud til HPA

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·