Søg
Avanceret søgning
 
07-12-2017 13:21:28

Paintballkugler gennem tiderne:

Herunder kan du se Arms Gallerys historik omkring paintball kugler. Nederst på siden kan du se, nogle af vores tidligere leverandørers produkter.

Arms Gallery har solgt udstyr til "at skyde på hinanden med" siden 1979, - inden da var det almindelig kendt at uartige drenge skød med luftpistol efter hinanden, - f.eks med filtptopper eller papirkugler (Og blyhagl), og i 1979 dukkede de første Soft-Air-Guns frem, som ligefrem opfordrede til frække drengelege.

Arms Gallery, hjalp med at skaffe de første komercielt solgte paintballs til danmark, de kostede nærmere 5,- stykket og blev leveret i 10 skuds rør med låg, - dette ligger tilbage i starten af 1980´erne (Dyr slangebøsse ammo).

Paintball i kaliber .68 (17,3 mm), - er lavet af blød gelatine a lá den man bruger i "husblads", gelatinekapslen indeholder en blanding af; væske (Peg) og en lille smule fint farvestof, af den type der bruges i mad og sminke.

Paintball kugler er GIFTFRI og optages let i naturens eget kredsløb. Kuglerne laves på de samme maskiner, som medicinalfabrikkerne laver "bade-olie-kugler" og vitamintabletter, en nærmere oversigt er at finde her

R. P. Scherer som er et verdensomspændende farmaceutisk kapselfirma, var de første på foranledning af; "Fa. Nelson" (Grundlagt ca 1941), til at producere paintballs i midten af 1970´erne, Bl.a til mærkning af træer og slagtekvæg.

Der er i dag produktion af paintballs i alle verdensdele, - dette foregår på moderne maskiner, ofte under klimatisk kontrollerede forhold. Som i alle andre produktionsled, har alle både gode og dårlige sider, - desværre er de fleste store producenter opflasket med meget høje avancer på deres farmaceutiske produkter, - hvilket ofte har resulteret i at der pludselig ændres på forhold som; råvarekvalitet, kvalitetskontrol og større og større minimumsordrer, - hvilket igen har bevirket at produkter der tidligere var af god og lødig kvalitet pludselig kan ændres til noget der fungerer rigtigt dårligt.

Arms Gallery har tidligere haft op til 6 forskellige kugle-fabrikater og herpå 11 forskelige kvaliteter (Og et hav af farvekombinationer) at vælge imellem i butikken samtidigt, - dette for at vores kunder skulle kunne udvælge netop det mærke de kunne tænke sig at spille med.

Fra 1990 var vi fabriksagent for ZAP i Canada, - hvor de første rigtigt store mængder kugler blev taget hjem (Både kaliber .68 og .50). Desværre fik vi en række dårlige sendinger af ZAP-paintballs i midten af 1990´erne, som fabrikken ikke ville vide af, - dette ødelagde ZAPs gode rygte i Europa, og det daværende ZAP-Europe startede paintballproduktion med US/EU midler i Hviderusland (Technoball), desværre ophørte støtten og der skete en del uforklarlige uheld med sendingerne af paint, over det russiske kontinent (Røveri... "stick-up" af hele togvogne med paintballs).

Herpå var Arms Gallery fabriksagent for R. P. Scherer i Scandinavien, frem til vinteren 2001. Vi traf afgørelse om at forholdet skulle slutte, da vi igennem 1,5 år havde sendt ca 1/2-delen af de kugler vi og vores Europa-agent fik til Europa, - retur PGA; skævheder og fejl i kuglerne, - dette til trods for at der bestemt ikke prismæssigt var tale om discount produkter. Frem til R. P. Scherers vanskligheder, havde man haft produktion af kugler i Frankrig og herpå i en uovertruffen kvalitet fra Italien (årsaget af 2 dygtige ingeniører der straks blev headhuntet til at arbejde i USA), - R. P. Scherer nedlagde produktionen i Europa, og røg ud i en 10.000.000 USD retssagsslagsmål med W.D.P. der solgte fabrikkens kugler under handelsnavnet Forest, - hvilket åbenbart bevirkede at R.P. S´ næsten mistede interessen for det Europæiske marked, vi har fortsat en del markedsførings materiale, som kan overtages imod betaling af goodwill.

Vi startede herpå samarbejde med den tidligere R. P. Scherer agent om at distribuere Diablo Direct paintballs. Disse laves på en fabrik med maskiner, der KUN laver paintballs, - fabrikkens stifter er selfmade paintball-mand, der oprindeligt startede med at have en paintballbane, - så han kender selv til de problemer man står med, - når det gælder kugler og drift af paintballbaner. Diablo tilbyder mange forskellige kvaliteter paintballs i alle regnsbuens farver, - producenten ejer også fabrikken der fremstiller gelatine, - dette borger for lave omkostninger og rimelig konstant kvalitet. Det der er vigtigt for os, er at fabrikkens maskiner kun skal koncentrere sig om paintball og intet andet. I Mr. Richmond Italias virksomhed (Pro-caps) finder man også produktion af V-Force masker, Matrix sportsmarkører, extremsportsdrikken; Afterburner O.m.a.

Vi har kun sjældent set/mødt producenternes representanter på en paintballbane, - men hos Diablo spiller firmaets ejer og grundlægger lige så ofte han kan få tid til det, - han spiller Bl.a med i de Europæiske championater, World Cup osv, - hvor hans hold bliver rimeligt godt placeret.

Procaps kugleproduktion differentieres ud på flere kuglemærker, - Bl.a populære DraXxus starter vi op 1/6-2002, - som via klog markedsføring og høj kvalitet kommer rundt på jordens fjerneste afkroge, - en kapitalfond køber grundlæggeren ud, - planen er oprindeligt at gå i kompagniskab med kapitalfondet, - men interesserne går i 2 retninger og Richmond vælger at pakke sig (og holde lidt fri efter mange år med mange opgaver). I 2005 ændrer vi distributionens navn til Procaps Direct.

Det har været vores mål at starte en lokal europæisk produktion af Draxxus paintballs i løbet af 2007, - hvor vi selv har kontrol over fremstillingsproccessen, - det europæiske marked er desværre ikke særligt rentabelt, - omkostninger ved produktioner for høje i forhold til afkast.

Har du særlige ønsker til DraXxus paintballkugler, eller klager over forskellige paint-produkter, så giv os besked, Arms Gallery har seriøse muligheder for at imødekomme dine krav.

Billedet er selvforklarende, - skæve paintballs dem kan vi få i pallevis af, - men er det relevant for en skydesport som paintball med dårlig ammunition?

De store tunge paintballfabrikanter har det med at prøve at blive gode til de små niché-markeder, - således overtog Procaps-distributionen Accucaps fabrik og distribution, - som dermed kom til at sidde med en håndfuld kendte kuglemærker (ZAP / Proball mv), - desværre var den topstyrrede plan at aflive en håndfuld varemærker istedet for at understøtte et godt salg.

Som den første producent kan vi nu tilbyde paintballs, med banens eller en Evt. sponsors; navn, slogan, bomærke påtrykt kuglerne, - kontakt os for yderligere detaljer.

R. P. Scherers paintballproduktion bliver købt løs fra Pharmaceuticakoncernen af Bl.a PMI, - efterfølgende fusionerer PMI med NPS, - RP har haft lidt on/off produktion af kugler i Europa, - men også fabrikkerne i Brasilien og andre steder har stået for produktion af R.P. Paint.

Som udbyder af kvalitetsvarer er vi på konstant udkig efter reele varer, - vi har seneste sæsoner testet paintballs fra; USA, Taiwan, Indien, Kina, Korea, Italien og England, -

Vi har også puslet med flere typer af gummikugler til træning og banebrug, - endvidere igennem et par sæsoner skud med kugler der har skal af voks/plast og pulverfyld til både militært og almindeligt indedørsbanebrug, - vokskuglerne vil når de er færdige være særligt egne til extreme vejrforhold, - Bl.a er kapsellevetiden mere end 3 år og idet de tåler neddykning i vand viser der sig helt nye muligheder for vores paintballs.

Varenr: Thru times

Se andre produkter fra samme mærke

AGS

Læs mere
 

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·