Søg
Avanceret søgning
 
16-10-2008 01:44:53

Om Sup´Air´Ball

I mange år er paintballstænvner og turneringer noget der afvikles i skovene, - banerne kan været højest uretfærdige, - med brombærkrat i den ene ende og en bakketop med godt udsyn i den anden, - tilfældige domme og andre uretfærdigheder, - sætter de kloge hoveder i sving med at lave et mere retfærdigt bane layout, - gerne noget, - hvor man som tilskuer kan følge med i spillet.

Det originale format til afvikling af paintballsportsstævner, - kommer ud af skoven, - først i form af forskellige konceptbaner med barikader der lader sig flytte, - ved Bl.a Hypersportsstævnet i Birmingham har man stakket store bunker af drænrør i mange farver, tykkelser og længder oven på hinanden. Det ser flot ud, - men er tungt og svært at flytte rundt på.

Men det er først da man finder behovet for at kunne flytte samme bane fra et område til et andet, - at cellerne for alvor begynder at generere et blivende koncept.

De første Sup´air´ball-baner er primitive, - nærmest store bøjer, - de er hårdet og lidet eftergivende, - de er afsindigt dyre og man begynder allerede sæsonen efter at bygge hele banesystemer af spilerstof, - de forskellige forhindringer er linket af et sindigt system så man med een eller flere blæsere central kan puste hele banen op.

Spilerstoffet er eftergivende, - der er luft bag det lette stof, - så når kuglerne rammer så preller de bare af, - hvis en spiller lander oven på et værn, - så klarrer det bare sammen og når spilleren flytter sig igen, så rejser værnet sig på få sekunder. Evt. skader klares med nål og tråd, - men dette koncept lider den tort at de kan rådne når det ligger ude på jorden og ved en række store mesterskaber, - regner banerne næsten væk, - hvorved de fine systemer viser sig at være noget nær en engangsinvestering.
Suprairværn med tryk

Ny værn med plastic bund, - men fortsat i spilerstof, - gøres uafhængige ved at der monteres en blæser og et lille bil-batteri i hvert eneste værn, - derved er alle værn uafhængige, - "Independent-systemet" er født, - men det er besværligt og lur mig om jeg virklig skulle være den eneste der er landet dårligt i værnet oven på sådan en batteripakke...

Man tager 3 skridt baglæns til de store bøjer af gummmieret plastdug, - som man kendte fra de første bøjer, - som blæses op en gang for alle og så skal kunne holde tryk hele dagen, - mange materialer afprøves og trods div. hick-ups så afvikles alle mesterskaber med disse værn.

Nuværende type er et levn af 30-35 små forbedringer i forhold til de første 6-7 års typer, - de kan nu tåle at stå længere ude i solen, - man skal stadigvæk efterfylde med luft efterhånden som det bliver køligt henad eftermiddagen osv.

Pludselig er der 6 fabrikanter af oppustelige værn, - konkurrencen er muligvis skabt af opfinderen selv idet der bruges meget store summer og alt for meget tid på udvikling og opfølgning af fejlslåede projekter, - både mellem Sup´Air´Ball-firmaet og dets kunder, -
 samt en række sager med fabrikken i Nordafrika, - som i en periode har været involveret i en nærmest endeløs række af komplikationer.

Worldcup 2007 sup air

Dette til trods, - er det stadigvæk det originale koncept der virker og er det rigtige system at bestille.

Til tider kan vi få snavsede let brugte værn op fra Millenium Series, - der er lidt at spare, - men man skal være klar på at der kan være lidt småskrammer, - at der er hø, sand og massser af splat på værnene.
Supairværn med tryk på
Nye baner hjemtages hjemtages direkte ab fabrik, - forvent nogen ventetid i sæsonen, - omvendt kan vi sikre at du får det sidste nye anlæg, - senest er der tilføjet HFI-teknologi, - samt bedre mulighed for fastgørelse.


MVH

KWP / Arms Gallery

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·