Søg
Avanceret søgning
 
25-12-2009 14:00:24

Paintball 2009

Arms Gallery del af tale med Tippmann Sports LLC og Predator Games - om distribution og salg af Lasertag Games, - paintballgun-basseret Lasergames udstyr.

Har deltaget i Dye / Proto Techclass, - Arms Gallery servicerer disse markører, - kurset hjælper os til hurtigere, at kunne fejlfinde og yde service.

Frostbite isdessert

Meget mild vinter, - bedre udstyr og alle tiders bedste vinterkugle "DraXxus Frostbite", - trods at pressen og medierne melder om økonomisk krise, - tegner 2009 til at blive et år med vækst, - både for banerne og sporten.

Kugler med tryk af navn, slogan eller logo; er et hit for baner, - som sælger pladsen til en sponsor og samtidigt får mulighed for at give kunderne kuglerne med hjem og så tage dem med nsæte gang de skal spille, - samt at banen kan undgå/opdage om kunder/medlemmer selv tager kugler med til banen.

En række 2008 nyheder kommer for sent og præsensteres som 09 nyheder, - klogt nok og vi regner med at F.eks Rotor™-loaderen vil sætte ny standard for kuglefremføring.

Vi har selv spillet en del i både ind- og udland i 2009 for lige at holde os ajour med om paintball kan afvikles sikkert og sjovt, - der har vi fået et par fantastiske "øjenåbnere", - og både store og små spilformater er tiltalende så længe det er sjovt at deltage.

Der er afviklet 5 fine turneringer under DPL (Dansk Paintball Liga), - første ben var Ugly Ducklings som lånte det fine anlæg i Tåstrup. På alle anlæggene kan man se at der er lagt kræfter i at kunne tage mange spillere på een gang uden at det hele bliver alt for proppet, - der er rigtigt gode muligheder for skydning, - træning af paintball i Odense, Sønderjylland og et par fine anlæg på Østsjælland hos; Adventure Park, Copenhagen Paintball Arena og på banerne i Tåstrup.

Salgsmæssigt er året forløbet flot, - Arms Gallery udbyder alt fra det billigste lort til det bedste af det bedste, - det er tydeligt at vores banekunder satser på kvalitet, - varer der holder i længden.

Nye koncepter er børstet af, - vi har set en del mere til Mil-Sim-spillerne end tidligere, -det foregår stadigvæk meget hemmeligt men vi har då fået hul på leverancer til nogle klubber i Danmark og Sverige, - hvor spillerne personligt selv står for indkøb af alt udstyret selv, -

Sub-calibre, - F.eks .43 og .50 kommer til at se mere seriøst ud, - de mindre farvekugler har vi jo solgt igennem mange år, - (Kaliber .50 siden 1989) og der er kuglekvaliteten idag second-2-none.

Der er kommet rigtige farvemarkeringskugler i 6 mm BB og det er jo et stort skridt at få noget de elektriske våben kan håndtere uden at lave splat i våbnene, - vi forventer os at de spillere som spiller med farvemarkering i 6 mm BB vil vokse sig ind i paintball, - hvor det bør integreres hurtigt, - sådan at de af spillerne som lægger vægt på det taktiske spil, - får nemmere ved at vokse sig ind i paintball.

2009 var også året, - hvor vi burgte ret meget tid på "brandslukning" der er et enormt vareudbud, - rigtigt mange varar at vælge imellem, - og med varslet krise, - flere kokurrenter og færre kunder er det i krisetider svært at få en ballance i udstyr der købes hjem til lager, - således har vi forudbestilt alt for lidt grej i 2009 og har Bl.a måttet tage flere extra containere med paintballs.

Tippmann fik lanceret deres TPX, - et skønt sidearm, - som vi har fået testet ved flere lejligheder, - Bl.a skal det medvirke i flere teaterforestillinger, - så "hurra" for at vi har alsidighed både blandt varer og kunder.

Har du oplevet noget der er vigtigt og nyt, - enestående for 2009, - så skriver vi gerne om det her, - drop en mail, - så lægger vi gerne så meget info ind som muligt.

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·